Gece Uyanıp Geri Uyumama

212 görüntüleme
S

Sümeyra D. ..

30 Kasım 2025 03:50
16 aylık bebeğim sabah 7.30 8.00 gibi uyaniyor gündüz 12- 2 arasi uyuyor. Gece uykusuna ise saat 20.00da almış oluyorum. Gece 4 ya da 5 gibi uyanıp saatlerce geri uyumuyor.Uyku aralıklarında mi sıkıntı var? Yataginda pat patla uyutuyorum. Destekli olduğu için mi uyanıp uyumuyor? Nelere dikkat etmeliyim ki bu durum ortadan kalksın? Bu arada azı dişleri de çıkıyor. Yani üst taraftaki birinci azılarin bir kısmı çıktı bir kısmı çıkmaya devam ediyor. Ağrı yapıyor olabilir mi?
T

Tuğba Ç.

30 Kasım 2025 19:54
Benim bebeğim de 15 aylık ve 8 aydır böyleyiz. Gece uyanıp 3 bazen 4 saat uyumaz. Ağlamaz da. Normalde haftada 2 kere olurdu fakat 1 haftadır her gün aynısını yapıyor. Bir öneri olur belki ben de burada bekleyeyim.
Tuğçe Ç.

Tuğçe Ç.

30 Kasım 2025 19:56
Uyanmalar yemiyse azı dişten olabilir . Çünkü azı dişler en sancılıları braz daha sabretmek lazım. Anne kucağı en güzel ağrı kesiciymiş
S

Sümeyra D. ..

30 Kasım 2025 20:05
Ayrılık kaygısı sebepli de olabilir diyorum. Onun için güni içinde oyunlar oynuyor ve sözlü olarak anne burda anne yanında diyorum.
S

Sümeyra D. ..

30 Kasım 2025 20:08
Anne kucağını hiç esirgemiyorum zaten hatta kucakta destekli uyuyordu. Şimdi onu kırdık artık kucakta uyumuyor. Azı disleri için osanit kullanıyorum.
S

Sümeyra D. ..

5 Aralık 2025 22:14
Güncelleme önce sağ ve sol üst azı disleri çıktı. Şimdi de alt sağ ve sol köpek dişleri çıkıyor. Bezle alakalı bir değişime gittim. Bu şekilde ilerlemeye devam ediyoruz.
S

Sümeyra D. ..

15 Aralık 2025 09:42
Bezle ilgili değişime gittiğimi söylemiştim. Artık geceleri bezi taştığı için uyanmıyor. Uyanıp geri uyumama konusunda da odasından çıkardığım için olduğunu farkettim mümkün olduğunca kendi odasında uyutuyorum. Bir de şu dönemde artık 17 aylik oldu. Üstteki köpek disleri de çıkıyor ve ayrılık kaygısınin zirve yaptığı dönemlere ilerledik. Uyanıyor ve bizimle temas kurmak istiyor. Gelişim ataginda da olduğu için artık idare ediyoruz.
A

Ayşegül T. ..

17 Aralık 2025 03:53
Benim bebeğimde 20 aylık ve aynı sorunu yaşıyorum gece uyanıp 3 saate yakın uyumuyor ve çok yorucu bir süreç

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir