Gece uyanip çok agliyor 1 yaş
175 görüntüleme
S
Sümeyye .. K.
3 Haziran 2025 21:13
Kizim bazen çok agliyor geceleri susturmak sorun oluyor. Benide istemiyor emmek de istemiyor babada sakinleiyir beni asla istemiyor acaba neden .1 yaşında. Bugun yine oldu zar zor aldim emzirdim yatirdim bi süre sonra ciglik atiyor susmuyor baba uyuttu. Diş doenmi mi acaba. Her zaman degil arada yapiyor.
S
Sevda A.
3 Haziran 2025 21:46
Bizde öyleyiz ya bu ayın sonu 1 yaşında olcak. Ama sanki yeni doğan gece uykularımız haram oldu.
S
Sevda A.
3 Haziran 2025 21:49
Çocuk doktorumuz baybay damla önermişti ama yok etki etmiyor
N
Nihal A.
10 Haziran 2025 04:40
5 Haziran 1 yaş olduk. Gece uyanmaları çok arttı meme istiyor. Ve gece bu kadar sık uyanmazdı piş pişle su ile tekrar uykuya dönerdi. Ne oldu anlamıyorum. Sık uyanıyor ve ben gece emzirmesi yapmak istemiyorum. Asla açlıktan uyandığunı düşünmüyorum. Var mı önerisi olan bu durumu yaşayann
İ
İrem A.
17 Haziran 2025 12:30
Diş ağrısına benziyor osanit kullanabilirsiniz ama bu kadar ağlamalı filan ağrı çektiğinde ben calpol veriyorum yazık çocuk ağrısından duramıyor uykusu var uyumak istiyor uyuyamıyorsa mecbur
S
Sultan K.
17 Haziran 2025 22:57
Bu dönemde sıçrama yaşıyorlar ve bildiğim kadarıyla azı dişi geliyor çok zor bi dönem ama geçiyor ben jel kullanarak rahatlamıştım kızımı şiş dönemlerinde uykusundan ağlayarak kalkıyordu
N
Nil Y.
18 Haziran 2025 01:02
Yukarıdaki mesajda damla ismi geçiyor. Hocamızın bu damlaları asla önermediğini unutmayalım 🌸