Gece Uyanıp 3 Saat Uyanık Kalıyor

150 görüntüleme
D

Damla G.

27 Temmuz 2026 14:58
Merhaba, 25 aylık bebeğim var, emerek uykuya geçiyor bazen babası uyuttuğu da oluyor. Daha önce uyku eğitimi aldım ama işe yaramadı. Şuanda da uyku saatlerine ve aralıklarına dikkat ediyorum. Örneğin sabah öğle uykusuna 4.5 5 saat aralık koyup, öğlen uykusunu 2 saatle sınırlandırıp, kalktıktan 6 saat sonra gece uykusuna geçiş yaptırıyorum. Asıl sorun şu gece 3-5 arası kalkıp 2.5 3 saat uyanık kalıyor devamlı konuşmak istiyor. Önümüzdeki ay işe geri dönücem gündüz o uyuyunca uyuyorum ayakta kalıyorum ama işe başlayınca yapamayacağım. Doktorumuz uyku damlası önerdi ama kullanmadım şuan tek çarem o kalmış gibi hissediyorum. Görüşlerinizi bekliyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

27 Temmuz 2026 16:35
9 aylıken götürmüştün kızımı uyumuyor dan kastım hiç uyumuyordu 5 10 dk fealn doktorumuzla görüşme yaptım vidyo canlı olsun her şekilde gösterdim herşeyine baktırdım bir uyku yüzünden fakat heşey temiz çıktı doktorumuz uyumalı ve gelişimini tamamlamalı demişti yemekten daha önemli olan tek şwy uyku dedi 3 yaşında ki bir bebeğin 4 yaşına kadar günde 1 defa uyku yapalı 50 dk olsa dedi mecburen ilaç yazacam bitkisel fayda etmez dedi şurup yazdı kızım şu an 1 yaş 1 aylık fakat hala kulanmadım tabi bu tercih meselesi evet içinize sinmiye bilir ama nasıl uygun görürseniz onu yapın
D

Damla G.

27 Temmuz 2026 18:32
Şuanda uykularınız nasıl düzelme oldu mu, umarım olmuştur 🥹🙏🏻 işim gereği bu çocuğun uyuması lazım öğretmenim sınıfta da diğer çocuklarıma aydınlık bi kafayla yaklaşmam gerekiyor şuana kadar kendi uykusuzluğumu sorun etmedim ama önümüzdeki ay geri dönücem o beni endişelendiriyor ne yapsam bilemiyorum..
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir