Gece Uyanık Kalma
130 görüntüleme
E
Esma K.
29 Kasım 2025 00:55
Bebeğim 10 aylık normalde 20.00 ve 20.30 civarında gece uykusunda yatar gece kalktığında emzirdiimde uyurdu son 5 gecedir ya 22 23 e kadar uyumuyor uyuduğunda da gece herhangi bir vakit uyanıyor ve iki saat uyanık kalıyor ve sadece omuzda sakinleşiyor. Gündüzleri uykusu iyi genel durumu sakin de olsa son5 gecedir bu şekilde bir durum yaşanıyor. Ve gece uyudu diye koyduğum da da 5 dk sonra uyanıyor . Daha önceki zamanlarda da bu şekilde uyanık kalma durumları yaşadık ancak bu kadar uzun süre ve bu ağlamalıdırumı yaşamamıştık .aynı durumu yaşayan var mı
S
Songül Ş.
29 Kasım 2025 16:43
Yaa bizdeaynı durumu yaşıyoruz 9 ay 12 günlük kızım azı dişleri sert ben ona bağlıyorum artık gündüz uykuları iyi yani bir süre önce de 4-5 saat uyurdu gece ama bir aydır belki daha fazla gece aşırı sıkuyanıyor
K
Kübra Ü. ..
30 Kasım 2025 02:30
Benim kızımda 9 ay 5 günlük şuan bile ayaktayız 1 saattir kucakta sallıyoruz uyusun diye yok sebebi ne diye uygulanaya bakıyordum bende
M
Melike M.
2 Aralık 2025 20:10
Kızlar biz şuan halaaa yaşıyoruz.11.ayı dolduracagız.1 aydan fazla oldu başlayalı ne zaman geçecek diye sabırla bekliyoruz.Doktorumuza götürdük başka bi derdi mi var acaba diye.Hiç bi sorunu yokmuş
G
Gdkmc
2 Aralık 2025 20:20
Bunu rutin haline getiriyorlar maalesef