Gece Terörü mü?
145 görüntüleme
Ş
Şaziye
25 Nisan 2026 14:02
Kendi birleştirmelerimle bir sonuca varamadım danışmak istedim. Bebeğim 2 yaş üç aylık. Uyku problemimiz şöyle başladı. Önce geceleri uyurken çığlık sesi atıyordu ama uyanmıyordu. Sonra gece 1 saatte kalkıp koşturarak salona gidiyor korkarak orada bizi arıyor beni görünce de rahatlıyor arkasından gidiyorum çünkü fark ediyorum. Bebeğim benle birlikte yatıyor beni görmeden mi yapıyor acaba bunu daha doğrusu yapıyordu. Şimdi de gece üç 3:30’da uyanıyor sabah yediye kadar uyumuyor. Kendi kendine sesler çıkartıyor. Kendi kendine gülüyor kahkaha atıyor. Gözleri açık tabi bilinci yerinde. Yani bir anlam veremedim. Kelime sayısı çok düşük al diyor ver diyor gel diyor. Başka bir kelimesi yok. Onları da canı isterse söylüyor. Göz teması var. Verdiğim komutları da yapıyor fakat ismine dönüp bakmıyor. Ekran maruziyeti biraz var. Fikirleriniz nelerdir öğrenmek istiyorum açıkçası Teşekkür ederim şimdiden
F
Fidan A.
25 Nisan 2026 14:33
Merhaba. Televizyonda nedense korkmuş belki de. Benim oğlum o yaşda Ertoğrul dizisinin reklamından korkmuşdu. Dualar okuyun, kucaklayın, sakin sesle konuşun. Televezyonu kısıtlayın. Sonraslna bakın devam ederse doktora götürün. Bu arada çok tve bakmak da dikkat dağınıklığına sebep oluyor. Allah yardımçınız olsun
F
Fidan A.
25 Nisan 2026 14:39
Aslında 3 yaşa kadar doktor bize ekranın tamamen yasaklı olduğunu demişdi. Hem konuşmasın engeller, hem beyin gelişimi açısından zararlı olduğunu bildirmişdi. Falak nas surelerini, ayetül kürsünü bol-bol okuyun. Allah yardımçısı olsun minnoşun
Ş
Şaziye
25 Nisan 2026 22:09
Tv ye maruz kalması da şöyle çorba içmiyor kabızlığımız var. Sulu şeyler yerken Oscar çöllerde açık olmazsa yemiyor. Yani rüşvetle yiyor. Diğer kahvaltı vs kendisi yer içer mutfakta. Sadece 10 15 dk izler. Yani ekran maruziyeti dediğim bu kadar. Biz ana baba öğretmeniz devlet memuruyuz. Dönüşümlü çocuğa bakıyoruz. Acaba ayrılık kaygısı mı oluştu çocukta gittik mi zannediyor bilemiyoruz. Yetişebildiğim kadar ilgilenebildiğim kadar kitap okumadır, oyun oynamadır, parka etkinliğe götürmedir bunları yapmaya çalışıyorum. Lakin konuşmasında bir ilerleme maalesef yok ve bu gece olayı çıktı şimdi de. Bugün gündüz hiç uyutmadım durum böyle olunca. Saat 20.00 de kendi kendine uyudu. Bakalım yine aynı şey olacak mı. Al ve gel güzel söylüyor ama başka kelime yok. Napacağımı şaşırdım. 2 üniversite mezunuyum ikisi de öğretmenlik lakin kendi söküğümü bir türlü dikemiyorum ve bu benim canımı sıkmaya başladı üzülüyorum açıkçası. Hatam nerde düşünüyorum bulamıyorum.
F
Fidan A.
26 Nisan 2026 05:02
Tv ye maruz kalması da şöyle çorba içmiyor kabızlığımız var. Sulu şeyler yerken Oscar çöllerde açık olmazsa yemiyor. Yani rüşvetle yiyor. Diğer kahvaltı vs kendisi yer içer mutfakta. Sadece 10 15 dk izler. Yani ekran maruziyeti dediğim bu kadar. Biz ana baba öğretmeniz devlet memuruyuz. Dönüşümlü çocuğa bakıyoruz. Acaba ayrılık kaygısı mı oluştu çocukta gittik mi zannediyor bilemiyoruz. Yetişebildiğim kadar ilgilenebildiğim kadar kitap okumadır, oyun oynamadır, parka etkinliğe götürmedir bunları yapmaya çalışıyorum. Lakin konuşmasında bir ilerleme maalesef yok ve bu gece olayı çıktı şimdi de. Bugün gündüz hiç uyutmadım durum böyle olunca. Saat 20.00 de kendi kendine uyudu. Bakalım yine aynı şey olacak mı. Al ve gel güzel söylüyor ama başka kelime yok. Napacağımı şaşırdım. 2 üniversite mezunuyum ikisi de öğretmenlik lakin kendi söküğümü bir türlü dikemiyorum ve bu benim canımı sıkmaya başladı üzülüyorum açıkçası. Hatam nerde düşünüyorum bulamıyorum.
Yükleniyor...