Gece Terörü

69 görüntüleme
Y

Yağmur Y.

9 Aralık 2025 13:27
Bebeğim 11 aylık ve sanırım 3 aydan beri gece terörü dedikleri şeyi yaşıyorum. Son zamanlarda iyice arttı. Her akşam 8 8.30 gibi yatar. Evin sıcaklığı uyku tulumuna göre ayarladım. Aç değil her şey yolunda ama gece çığlık çığlığa ağlıyor. Uyanmıyor uykusunda ağlıyor. Zor sakinleştiriyorum uyutuyorum bir süre sonra tekrar. Ne yapmam gerekiyor.
S

Serpil A.

9 Aralık 2025 17:47
Bebeğim 8 aylık aynı şeyi bende yaşıyorum 6. Ay bitti aynen söylediğniz gibi çığlıkla ağlama başladı. Bu süreçte uyku eğitimine başladık ilk 4 gün çok iyi gitti ama 5. Gün çığlığın dozu inanılmaz fazlaydı ve kesinlikle susturamadım uyanıl gibi değildi kucağımda sakinlemiyor şarkılara tepki vermiyor beni asla dıymuyordu. Mecburen sakinlemesi için eğitime ara verip memeye döndük . Memede sakinledi . Şu an eğitim maalesef askıda eski şekilde memede uyuyorsalar başı uyanıyor çığlık atarak uykusunda . Meme verince sakinliyor bazen onda bile sakinlemiyor. Yani bir çözümü olan varsa gerçekten hepimize ilaç olabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir