Gece Sürekli Uyanması

172 görüntüleme
D

Dilara T.

28 Eylül 2025 17:18
21 aylık kızım geceleri her saat başı uyanıyor öğlen 12:30 da yatırıyorum 2 saat uyuyor ya beşikte sallayarak uyuyor öyle uyutamazsam ayağımda sallayarak uyutuyorum ama ayakta sallamak zor gelmeye başladı memeyi bırakalı 2 ay oldu uyku düzeni hala oluşmadı ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz
M

Merve B.

28 Eylül 2025 17:24
Benim bebeğim de 6 aylık geceleri uyku düzeni bozuldu toparlayamıyorum bir türlü ne yapmak gerekiyor
H

Huri K. ..

28 Eylül 2025 17:48
33 aylık kızım benim de durumum benzer çok sık uyanıyor
B

Büşra E.

28 Eylül 2025 17:52
2 aylık bebeğim normalde 8 de gece uykusuna geçerdi aşılarını yaptırdıktan sonra ne gece ne gündüz uyumuyor 🤦🏻‍♀️
E

Ece D. Y.

28 Eylül 2025 17:54
Benim de kızım 9 aylık oldu son bir ay’a kadar sabaha kadar taş çatlasın 2 kere uyanır onda da emip geri uyurdu şuan saat başı ayaktayız çok zorlanıyoruz ne yapmak lazım
D

Dilara T.

28 Eylül 2025 17:57
gece yatmadan ılık duş ve masaj yapabilirsin bazılarında işe yarıyor belki sizin bebeğinizde de işe yarar karnının tok olduğundan emin olmalısın büyüme atakları veya diş çıkarma olduğu için bu ayda uyku düzeninin değişmesinde etki ediyor beyaz gürültü sakinleşmesinde rahatlamasını sağlıyor geçici bir süreç olur umarım uyku gerilemesi bizde de var inşallah bu süreç biran önce geçer
D

Dilara T.

28 Eylül 2025 18:12
alışkanlık haline getiriyorlar meme emmeye alıştığı için 1.5 yaşına kadar ne yapsam uyanıyor karnı tok olsa da çok araştırdım kaç tane yol denedim işe yaramadı bebekten bebeğe değişebillir belki yazdıklarım sizin işinize yarar bebekler belli bir rutini severler düzenin dışına çıkınca hemen değişiyor uyku düzenleri

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir