Gece Sürekli Uyanma

120 görüntüleme
E

Esengül K.

16 Şubat 2026 01:58
10 aylık bebeğim gece çok sık uyanıyor ve meme almadan asla uykuya geçmiyor. Emziği hiçbir şekilde ağzına sürdürmüyor. Biberonla süt içmeyi reddediyor. Ne yapabilirim bilmiyorum çok çaresiz kaldım.
M

Melike D. ..

16 Şubat 2026 03:20
Aynı dertten muzdqribim ne demediysem olmadı olmuyo çok yoruldum
T

Tuğba B. ..

16 Şubat 2026 07:29
Aynıyız:(
M

Melek T.

16 Şubat 2026 08:26
Bizde aynıyız.

benim yanımda yatıyor beşiğinde uyutamıyorum. Meme ağzında uyuya kalıyor öyle oluncada gece de pek kalkmıyor 2-3 en fazla. Benim bebeğim temas istiyor bu yüzden beşiğinde yatmaya iki aylıktan sonra yatıramadım. 6 buçuk aylık oldu hala beraber uyuyoruz 😢 Beşikte yatırmak artık benim de işime gelmiyor böylesi daha iyi oluyor çünkü
E

Esengül K.

16 Şubat 2026 08:31

Melek T

Bizde aynıyız.

benim yanımda yatıyor beşiğinde uyutamıyorum. Meme ağzında uyuya kalıyor öyle oluncada gece de pek kalkmıyor 2-3 en fazla. Benim bebeğim temas istiyor bu yüzden beşiğinde yatmaya iki aylıktan sonra yatıramadım. 6 buçuk aylık oldu hala beraber uyuyoruz 😢 Beşikte yatırmak artık benim de işime gelmiyor böylesi daha iyi oluyor çünkü

Benim de sekizinci ayından sonra böyle oldu bende beşiğinden yanıma alıyordum böyle böyle alıştı. Şimdi de uykuları hep kısa ve daima memeyle uyumak istiyor evet çok güzel bir duygu ama tek tarafıma yatmaktan her yerim ağrıyor
M

Melek T.

16 Şubat 2026 09:24

Esengül Keskin

Benim de sekizinci ayından sonra böyle oldu bende beşiğinden yanıma alıyordum böyle böyle alıştı. Şimdi de uykuları hep kısa ve daima memeyle uyumak istiyor evet çok güzel bir duygu ama tek tarafıma yatmaktan her yerim ağrıyor

Evet başka türlü uyutamyınca kendi konforumuzdan vazgçiyoruz maalesef ki
E

Ece G.

16 Şubat 2026 10:06
Benimde öyle her gün 3 4 saat uyuyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir