Gece Sürekli Uyanma

120 görüntüleme
M

Meşhude Y.

3 Ocak 2026 06:17
4 aylık bebeğim 1.5 saatte bir uyanıyor gündüz emmediği için gece emziriyorum memeyi bırakmasın diye ama böylede çok yıpranıyorum ne yapabilirim
B

Burcu ..

3 Ocak 2026 06:39
Yapacak bir şey yok sanırım 6 aylık oldu 1 aydır bizde gece öyleyiz gün içinde hem emiyor hem mama geceleri hep 1 sat ara ile kalkıyor emiyor uyuyor diş sancıları başlamış neler aldıysam.verdim faydası yok bir süre böyle devam edecek zor ama yapacak bir şey yok sağlık olsun
R

Rabia B.

3 Ocak 2026 06:44
Uyku sersemi emdiği için doymuyor olabilir mi biraz emiyordur sonra geri dalıyordur benimde bebeğim öyleydi mama+ anne sütü gidiyorduk geceleri emziriyordum çok sık uyanmaya başladı bide çişini çok az yapıyordu geceleri emzirmeyi bıraktım bende gece sağarak devam ediyorum biberonla veriyorum gece biraz daha uzun uyuyor ama yinede bazı geceler çok sık kalktığı oluyor tabi
B

Burcu ..

3 Ocak 2026 07:01
Evet Rabia hanım bende öyle düşünüp o kalkmadan hazırlıyorum mamayı içiyor tam doydu kalkmaz 2 saat diyorum ama yok :) artık alışkanlık mı çünkü gözü hep kapalı başlar ağlamaklı olur alırım hemen.memeye sonra yine uyuyor sanırım biraz da benim ki akışkanlık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir