Gece Sürekli Kalkıyor

252 görüntüleme
İ

İdil O.

3 Ağustos 2026 17:30
Benim oğlum 5 aylık emziği bıraktı kabul etmiyor iki haftadır sürekli yarım saatte bir 40 dakika da bir uyanuyor 3 ten sonra bu sıklık daha da artıyor memede bir iki dakika emip uyuyor 7.400 kilosu doktor sadece süt yeterli gelmiyordur ondan sık uyanıyordur dedi ek gıdaya başladık bir hafta olacak ama yani bir etki yok uykusunda hala aynı ne yapabilirim acaba
A

Aslı

3 Ağustos 2026 17:47
Benim oğlum da beş aylık bence dönemsel bir şey o da çok sık kalkıyor dönmeye çalışıyor uykusunda kilosu da bence normal beş aylık bebek için bize öyle dediler
İ

İdil O.

3 Ağustos 2026 17:51
Aslı
Benim oğlum da beş aylık bence dönemsel bir şey o da çok sık kalkıyor dönmeye çalışıyor uykusunda kilosu da bence normal beş aylık bebek için bize öyle dediler
Yani bana da normal geldi sütüm de bu arada azalma yok ama belki doymuyordur dedim yine düzelmedi o zaman bu ayda genel bi şey sanırım bu
A

Aslı

3 Ağustos 2026 17:54
İdil Olgun
Yani bana da normal geldi sütüm de bu arada azalma yok ama belki doymuyordur dedim yine düzelmedi o zaman bu ayda genel bi şey sanırım bu
O yüzden hiç stres olup canınızı sıkmayın sütünüz zarar görmesin uyku da gerileme bu dönemde olan bir şey içiniz rahat olsun bence
F

Fatma Y.

3 Ağustos 2026 18:20
Bende de var uyku gerilemesi hatta bir an acaba korkmuş mu diye de düşünmedim değil normalde 4. Ay da ataklar var diye biliyorum ama ben 5. Ayıma yeni girdim uyku gerilemesi gece uykudan ağlayarak uyanmalar bilmiyorum ya
İ

İdil O.

3 Ağustos 2026 18:21
Aslı
O yüzden hiç stres olup canınızı sıkmayın sütünüz zarar görmesin uyku da gerileme bu dönemde olan bir şey içiniz rahat olsun bence
Çok teşekkür ederim♥️
İ

İdil O.

3 Ağustos 2026 18:21
Fatma Yüztaş
Bende de var uyku gerilemesi hatta bir an acaba korkmuş mu diye de düşünmedim değil normalde 4. Ay da ataklar var diye biliyorum ama ben 5. Ayıma yeni girdim uyku gerilemesi gece uykudan ağlayarak uyanmalar bilmiyorum ya
Evet ya ağlıyor ya çığlık atıyor bizimkinde de var
F

Fatma Y.

3 Ağustos 2026 18:22
İdil Olgun
Evet ya ağlıyor ya çığlık atıyor bizimkinde de var
Ben artık acaba korkmuş mu diye düşündüm
G

Gamze D. S.

3 Ağustos 2026 18:46
Benımde kızım 5aylık kılosuda gayet ıı ama saat bası uyanıo aglıo uykusund aaglıo bence [5.ay](5.ay) ozellıgı bu yanı ozellıkle 5den sonra nerdeyse yarım saatte bır kalkıo
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir