Gece Sürekli Bağırarak Uyanıyor Gözleri Kapalı Sürekli Ağlıyor
152 görüntüleme
S
Seçil D.
23 Temmuz 2025 11:10
11 aylık bebeğim, gece uykusuna çok rahat geçiyor.. gündüz keyfi yerinde ve rahat uykuya geçiyor.
Gün içinde bağırma ağlamalarıfazla yok..
Fakat gece baze 2 saate bir bazen saat başı uyandığında sürekli ağlayarak uyanıyor ve bağırıyor..
Bazen emerek bazen kucağımda sakinleşiyor. uyutuyorum sonra yine aynı şekilde uyanıyor.
Neden olabilir? Benzer durumlar neden yaşanır..
Gün içinde bağırma ağlamalarıfazla yok..
Fakat gece baze 2 saate bir bazen saat başı uyandığında sürekli ağlayarak uyanıyor ve bağırıyor..
Bazen emerek bazen kucağımda sakinleşiyor. uyutuyorum sonra yine aynı şekilde uyanıyor.
Neden olabilir? Benzer durumlar neden yaşanır..
E
Emine Y.
23 Temmuz 2025 19:58
Bende aynı durumdayım bebeğim 6 aylık lütfen yardımcı olur musunuz
F
Fatma S. ..
23 Temmuz 2025 20:05
Benim oğlum 8 aylık olacak son 1 haftadır böyle. Ben diş olduğunu düşünüyorum. Üst iki diş çok şişti onlar çıkmaya çalışıyor.
E
Emine Y.
23 Temmuz 2025 20:10
İnanın bizde zor durumdayız bilmiyorum böyle yaptığını en son doktora mı götürsek acaba diye düşündüm
F
Fatma S. ..
23 Temmuz 2025 20:18
Dün gece hiç uyumadım o kadar kötü geçti. Gün içinde gayet iyi o yüzden başka birşeyi olduğunu düşünmüyorum. Şimdiye kadar hep tetagil, soğuk uygulama karanfil kürü hep böyle gittik ama bu gece biraz ağrı kesici vermeyi düşünüyorum. Çünkü dün gece sadece yatakta oturdum onu salladım bu gecede hiç uyumazsam yarına çıkamam diye düşünüyorum 🙂
S
Seçil D.
26 Temmuz 2025 20:37
Neden olabilir bilgisi olan var mı acaba
Z
Zeynep ..
26 Temmuz 2025 21:32
Muhtemelen diş
S
Seçil D.
27 Temmuz 2025 04:32
Zannetmiyorum 3 aydır hergün böyle