Gece Sık Uyanma

153 görüntüleme
M

Merve

17 Ağustos 2025 06:44
Kızım bir hafta önceye kadar gece sadece bir kaç kez mama emmek için uyanıyordu fakat son günlerde saat başı uyanıyor ağlama vs yok 5 aylık oldu bu gece mesela 1 de uyandı sabah 6 ya kadar 1 saat anca uyumuştur neden böyle oldu anlamıyorum hem o çok yıpranıyor hem de ben
P

Pelin B.

17 Ağustos 2025 06:48
Hasta olabilir mi ağrı huzursuzluk ateş var mı yanı sıra
M

Merve

17 Ağustos 2025 07:03
Ateş vs hiçbir şey yok çok şükür haftaya doktor kontrolü var fakat ben çok tedirgin oluyorum kıpır kıpır sürekli gaz vs de yok
S

Saliha B.

17 Ağustos 2025 07:22
Benim kızımda 5. Ayına kadar gece 1 bilemedin 2 kere uyaniyordu bir başladı saat başı kalkmaya şimdi 8 aylık olduk yeni düzeldi galiba dönemsel oluyor çok yıpratıcı süreç biz distendir dedik ama disimiz yok belki diş çıkarıyordur
Ü

Ümmühan A.

17 Ağustos 2025 08:26
Herhangi bir sağlık sorunu ateş, kusma yoksa normaldir annesi. Uyku gerilemesi, büyüme atağı, diş vs olabilir. Arada öyle yapıyorlar. Algıları açılıyor, ertafi kesfediyorlar haliyle bu da en çok uykuya etki ediyor. Yani benim gozlemim bu yönde. Her çocuk kendine özeldir elbet çoğunlukla emmeyi bırakınca gece kesintisiz uyuyrlar
M

Merve

17 Ağustos 2025 12:01
Ay inşallah normaldir. Yok ataklarmış yok gerilemeymiş vallahi şaştım kaldım artık anlamıyorum da neyin ne olduğunu ataklardan çıktık rahatız diyorum bu sefer başka birşey oluyor endişe ediyor insan hasta mı bir yeri mi ağrıyor
R

Rabia Ş. ..

17 Ağustos 2025 22:11
Benim kızımda öyleydi gece kırk kere uyanma vs ateş yok sadece huzursuzluk Dr idrar tahlili yaptı enfeksiyon çıktı 3 gün antibiyotik kullandık geçti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir