Gece Sık Sık Uyanması

116 görüntüleme
Ö

Özlem A.

4 Ağustos 2025 18:04
Benim beneğim 7 aylık gece çok sık uyanıyor ya emzirmem lazım yada sallamam tekrar uyuması neden böyle oluyor anlamıyorum gazının bitmesi lazım diş için tetagil kullanıyorum Osman hocanın dediklerini yapıyorum uyku hijyenine dikkat ediyorum artık çok yoruldum
G

Gökçe

4 Ağustos 2025 18:06
bu ay mı böyle oldu, hep mi böyleydi? çünkü havalar o kadar sıcak ki vantilatör de açsak cam da açsak özellikle 2 haftadır bebeğim o kadar sık uyanıyor ve uykuya dalmak da istemiyor ki. geçici bir süreçtir diyip kafamı rahatlatmaya çalışıyorum
F

Fatmanur Y.

4 Ağustos 2025 18:11
Aynı sorunu bende yaşıyorum, bebeğim 7 aylık ve son 2 haftadır saat başı uyanıyor. Gece 2 de uyanıyor sabah 5 e kadar asla uyutamıyoruz. Ne yapacağımızı şaşmış durumdayız. Artık arabaya bindirip gezerek uyutuyoruz.
A

Aleyna E. Y.

4 Ağustos 2025 18:12
istersen uyku öncesi karnını doyur daha sonra duş aldır ben kızımı öyle yapıyorum ama akşam uyku saatinden önce rutin yap masaj ılık bi duş karnını doyur uyutmayı dene ben yazmamı da veriyorum kokumla çok sakin şekilde uyuyor bence bi dene derim belki ihtiyacı olan şey yaptığın şeyler değil ihtiyacı eşsiz kokundur dene derim mutlaka mutlaka
B

Buse Ç.

4 Ağustos 2025 18:13
Biz de böyleyiz.6.5 aylık bebeğim ve eskiden gecede en fazla 2 kez kalkan çocuğum 5 6 kez uyanmaya başladı
G

Gökçe

4 Ağustos 2025 18:17
ben bunu kesinlikle sıcak havaya bağlıyorum. çoğu bebiş aynı durumda. ben her zaman banyosunu yaptırırım, masajını yaparım, kitabını okurum fakat şu son 2 haftadır havalar o kadar sıcak ki ben bile uyuyamıyorum o bebişler ne yapsın :(
Ö

Özlem A.

4 Ağustos 2025 19:01
Yani sıcaklık değildir çünkü klima sürekli açık 24 derecede kıyafetlerine de dikkat ediyorum yani bilmiyorum artık ne yapmam gerektiğini

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir