Gece Saat Başı Uyanma
205 görüntüleme
A
Ayşe G.
4 Mart 2026 09:56
Bebeğim 34 haftalık yaklaşık bir aydır geceleri saat başı kalkıyor, 4. Aya kadar gece uykusu çok güzeldi 7 8 saat deliksiz uyuduğu oluyordu, 4. Aya atağıyla biraz geriledi ama yine gecede en fazla 3 4 kere uyanırdı, şimdi 6 7 kez uyandığı oluyor. Üstelik gece 2-3 arası uykuya dalmakta da zorluk yaşıyor emzirsem de sallasam da uyumuyor. Diş çıkardığı için uykusunun bozulduğunu biliyorum ama bu ne zaman geçecek, benzer şeyler yaşayıp sonra uykusunu toparlanan var mı? Bu arada uyku rutinleri, uyku hijyeni vs her şeye dikkat ediyorum.
Ö
Özge K. ..
4 Mart 2026 17:25
Çocuktan çocuğa fark ediyor ben lavanta yağı da damatıyorum bazen yastığını belki etkisi oluyordur yani pek emin değilim ama onu deneyebilirsiniz ve biz karanlık odada uyutmayı başlayınca deliksiz uyumaya başladı normalde gece lambası ile uyuyordu çok kalkıyordu onu da deneyebilirsiniz
B
Büşra T.
4 Mart 2026 18:25
Diş patlayana kadar çok zor oluyo patlatiktan sonra rahatlatsiniz bitkisel diş jeli veya Tedagil var bunlarla damaklarini ovalayabilirsiniz karanfil yağı kendiniz yapabilirsiniz ovalarsiniz damaklarini yine
D
Damla
4 Mart 2026 18:28
Benim oğlumda 5 aylık ben de 1 aydır aynı sıkıntıyı yaşıyorum doymuyor mu acaba akşam zeytinyağı karanfil deneyecem yatağını yükseltecem arkadaşım gelişim ağrısı olabilir dedi
A
Ayşe G.
4 Mart 2026 18:53
Çocuktan çocuğa fark ediyor ben lavanta yağı da damatıyorum bazen yastığını belki etkisi oluyordur yani pek emin değilim ama onu deneyebilirsiniz ve biz karanlık odada uyutmayı başlayınca deliksiz uyumaya başladı normalde gece lambası ile uyuyordu çok kalkıyordu onu da deneyebilirsiniz
A
Ayşe G.
4 Mart 2026 18:54
Diş patlayana kadar çok zor oluyo patlatiktan sonra rahatlatsiniz bitkisel diş jeli veya Tedagil var bunlarla damaklarini ovalayabilirsiniz karanfil yağı kendiniz yapabilirsiniz ovalarsiniz damaklarini yine
B
Büşra T.
4 Mart 2026 19:57
Alt 2 dişi patladı aslında ama kaşıntısı geçmedi mi bilmiyorum, tetagili kullanıyorum diş jeli de deneyeceğim belki daha etkili olur
A
Ayşe G.
4 Mart 2026 20:12
Patlasa bile eskisi gibi olmasa da kaşıntı ağrı devam eder çünkü dişler uzamaya devam ediyor yatmadan özellikle dişlerini ovarsaniz rahat uyur
A
Ayla K.
9 Mart 2026 22:29
Merhaba benim de oğlum 34. Haftasına girecek ve bahsettiğiniz gibi 5. Ayına kadar geceleri çok güzel uyurdu 2/3 kere bazen sadece 1 kere kalktığı olurdu ama 5. Ayında kontrolde de doktor diş sancıları başlamış dedi 8 ayı geçtik hala diş de çıkarmadı ama gece saat başı hatta saatte 2/3 kere bile uyandığı oluyor uykusuzluktan yorgunluktan bazen bayılacak gibi oluyorum 5. Ayından beridir eski uykularına döner mi acaba diye umutla bekliyorum ama ne yaptıysam olmuyor hatta yaklaşık 1 aydır benimle uyuyor belki benim kokumla daha derin uyur diyerek 1 aydır yanıma aldım birkaç gün işe yaradı şimdi oda işe yaramıyor Allah yardımcımız olsun umarım en kısa zamanda eskisinden de güzel uykuya geçerler

Özlem S.
9 Mart 2026 22:33
Benim oğlum 6 aylık ve 5 aylıkken bizde aynı sorunları yaşıyorduk. Sütüm artık onu doyurmuyormuş mama vermeye başladıktan sonra geceleri daha uzun uyumaya başladı
Yükleniyor...