Gece Saat Başı Uyanma

177 görüntüleme
T

Tuğba D. ..

27 Aralık 2025 06:11
Oğlum 12.5 aylık yaklaşık 2 aydır bu şekildeyiz kesinlikle uyumuyor uyuyunca da saat başı uyanıyor ben daha uykuya dalmadan o uyanıyor ve kesinlikle yatağını istemiyor bizimle yatmak istiyor 2 aydır uykusuzluktan psikolojim bozuldu neden böyle anlamıyorum çok yoruldum 😔
Ebru K. .

Ebru K. ..

27 Aralık 2025 07:20
Ayrılık kaygısı oluşmuş büyük ihtimalle sizinle bağ kurarak sizin yatığınız saate yatıp size dahil olmak istiyor
T

Tuğba D. ..

27 Aralık 2025 08:32
Onu yanlız bırakmıyorum hiç evde iş yapmıyorum hatta 2 gündür akşam yemeği bile yapıp yemedim 8 buçukta yattıysa bende yanına yatıyorum ama yine de yok sürekli uyanma ve ağlama modunda
E

Ebruu

27 Aralık 2025 19:06
Bebegım bıryasına gırecek aynı durumdayız bizde çok zor bi dönem uykuya dalarken bır buçuk saat ayağımda sallıyorum sız nasıl uyutuyorsunuz
E

Ebruu

27 Aralık 2025 19:08
Gece beslenmesı yüzünden dıye ben alarm kurup o uyanmadan süt içiriyorum bıde diş olabılır mıs , duzelecegı derın uykulara geçerler yenuden umarım 😑
E

Eda D.

27 Aralık 2025 19:09
İdrar yoluenfeksiyon olabilir. Bir kültürve tahlil verin.
T

Tuğba D. ..

27 Aralık 2025 19:26
Emerek uyuyo benimki
Berfin Ç. .

Berfin Ç. ..

29 Aralık 2025 00:55
Bebeği 1 yaşına gelip bunu yaşayan çok duyuyorum son zamanlarda aynısını ben de yaşadım bebeğimle. Araştırdım baya 1 yaş atağı diye geçiyor söylediğiniz belirtilerin geneli oluyor. 55-64. Hafta arasında geçen bir geçici bir süreç . 3 hafta kadar sürebiliyor biz de onun içindeyiz şuan ve çok zor gerçekten .Atak dönemlerine inanmayanlar oluyor ama biz hepsini tam zamanında yaşadık o yüzden ben inanıyorum😂 her atak sonrası yeni beceriler farkındalıklar gelişiyor sadece bizlere sabır lazım bu dönemde 🫶🏻 ve tabiki emerek uyuyan bebişler benimki de emerek uyuyor bazı dönemlerde her uykuya geçişinde meme istiyor saat başı bazen daha kısa sürede. Onun da büyük etkisi var. Özellikle diş döneminde de çok sık istiyorlar memeyi uykuya her geçişte. Doktor onayıyla diş granülü veya doğal yöntemler deneyip bir etkisine bakabilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir