Gece Saat Başı Uyanma

92 görüntüleme
Y

Yasemin D.

26 Aralık 2025 18:25
Merhabalar bebeğim 8aylık. Son 1 aydır gece uykusuna yattığında ilk 3 saatten sonra sabaha kadar saat başı uyanıyor. Emmeden de kesinlikle uyumuyor. Diş çıkarmaya bağlıyorum ancak 1 ay sürer mi? Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Önceden 2kez uyanan bebek şimdi hiç uyumuyor. Bu durumu yaşayan var mı? Önerileriniz var mıdır
S

Songül Ş.

26 Aralık 2025 18:27
Bizimde öyle 10 aylık oldu geçmedi sürekli emöesine izin vermek doğru değilmiş ben onu anladım
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

26 Aralık 2025 18:39
Memeyle uyumaya alıştığı için saat başı uyanıp emerek diğer döngüye geçmeye çalışıyorlar genelde. Bebeğim gündüz uykularında emzikle yatağında kolay bir şekilde uykuya geçiyor gece uykusuna da emzirip uykuya dalmadan yatağına bırakıyordum meğer memeyle uykuya geçiyormuş gündüz desteksiz uyumasına rağmen gece saat başı uyanıp meme isteyince durumu anladım ve gece beslenmesini uyumadan bir saat öncesine çektim ilk başta gece uykusuna geçmekte zorlandı ama birkaç gün içerisinde aynı gündüz uykuları gibi emzikle uyuyor ve gece uyanmaları da oldukça azaldı 2-3 kere uyanıp aktif bir şekilde emip tekrar uyuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir