Gece Meme İsteme - Gece Beslenmesini Kesme

80 görüntüleme
Z

Zeynep B. Y.

27 Mart 2026 02:42
Kızım 11 aylık . Gece uyku rutininde saatinde uyuyup saar başı , 2 saatte bir memeye ağlayarak uyaniyor . Gece uykumuz tamamen bozuldu . Gece beslenmesini kesmeye calisiyorum günduz ise azalttim sizce 11 ay erken mi . 18 nisanda 1 yaşında olacak
F

Funda K.

27 Mart 2026 03:15
Gece beslenmesini kesmeniz gerekiyor ona alıştığı için sık sık uyanıyor yada diş çıkarıyorda olabilir benim kızımda 16 aylık kalkıyor ama dişlerden dedi doktorumuz.Yinede en iyisini siz bilirsiniz ama iki yaşına kadar emzirin anne sütü mükemmel bir koruyucu kalkan hastalıklarda sağlıkla sevgiyle kalın
Z

Zeynep B. Y.

27 Mart 2026 03:18
Funda Kiriz
Gece beslenmesini kesmeniz gerekiyor ona alıştığı için sık sık uyanıyor yada diş çıkarıyorda olabilir benim kızımda 16 aylık kalkıyor ama dişlerden dedi doktorumuz.Yinede en iyisini siz bilirsiniz ama iki yaşına kadar emzirin anne sütü mükemmel bir koruyucu kalkan hastalıklarda sağlıkla sevgiyle kalın
Gündüz devam ediyoruz ama geceyi kesmek istiyorum şuan ki diş degıl onu biliyorum . Sizin gece emmesini kestiniz mi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir