Gece Maması

184 görüntüleme
D

Damla K.

19 Haziran 2025 05:10
Oğlum 7 aylık gece uyanmaları başladı sanıyorum doymuyor. Yatmadan önce ne verebilirim
S

Selma K. ..

19 Haziran 2025 17:20
Aynisi benim oglumda da var ama gece beslemek ne kadar doğru olur ki? Bence emerek uyutmamayi ogretmek lazım eger oyleyse. Suan 7 aylik 2 3 haftadir geceleri dogru duzgun uyumuyor hep uyaniyor 😵‍💫
D

Damla K.

19 Haziran 2025 17:46
Uyku saatinden bir saat önce belki püre tarzı bir şeyler verilmesi gece acıkmasını önleyebilir
S

Selma K. ..

19 Haziran 2025 17:47
Yeni yeni yemeye başladı yer mi bilmiyorum açıkçası denemedim. Denemek lazim deniycem
D

Damla K.

19 Haziran 2025 17:48
Ben de yarın başlamayı düşünüyorum umarım işe yarar aklıma başka bir şey gelmiyor
S

Selma K. ..

20 Haziran 2025 19:11
Bu ayda ki bebekler gece beslenme ihtiyaci olmadini soylemisti doktorumuz. Bence dis veya baska bir sorundan dolayi 😒
D

Damla K.

20 Haziran 2025 19:33
Dişi yeni atlattık bugün arı mama verdim denemek amaçlı yarın sabah size burdan yazıyor olacağım işe yarayıp yaramadığını
D

Damla K.

21 Haziran 2025 02:10
Merhabaa gece beslenmesi yapmadı bugün son 2 gündür 3.30 gibi güne başlıyordu bugünde 4.30 da kalktı alışkanlıktan diye düşünüyorum onu da bir iki güne toparlayacağına inanıyorum yavrum meğer açlıktan uyanıyormuş 🥲
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

21 Haziran 2025 06:25
Damla hanım merhaba, 7 aylık bebeklerde gece uyanmaları çok normal aslında. Bu bir çok sebepten dolayı sıklaşabilir. Ancak yine de gündüz yeterince enerjiyi alıyor mu ona bakmak iyi olur. Çünkü gündüz yeterince kalori almazsa gece daha çok uyanabilir 💐
D

Damla K.

21 Haziran 2025 07:23
Gündüz ek gıdasına fazla dikkat etmiyorum sanırım mutlaka dikkat edeceğim ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir