Gece Kaçırma

175 görüntüleme
S

Sevda K.

4 Ağustos 2026 05:56
Merhaba

Oğlum 27 aylık tuvalet eğitimine başladım [1.nci](1.nci) gündeyim 2 defa kaçırma yaşadık ilkini altına yaptı ikincisini çişim var dedi tuvalete götürdüm bekledik yapmadı kalktı yaptı kakasını yaptı çişinide 3 defa tuvalete yaptı ve gece kaçırması oldu gece kaçırmasını nasıl düzeltebilirim
Ş

Şilan ..

4 Ağustos 2026 08:19
Merhaba öncelikle sabiirrli olun böyle kaçırmalar uzun süre olabilir ben kızımda bii haftada hallolur zannettiigim için onu çok yipratttim ve sürecimiz zor geçti bilmiyordum gece kaçırmalara gelince uyuduktan bı iki saat sonra çişe kaldırın ben 3.5 yaşına kadar öyle yaptım
Ş

Şilan ..

4 Ağustos 2026 08:21
Gundee bukadar yap bukadar yapmadı diye saymayiin gün olur hep altına yapar gün olur hep tuuvalete bidee kızımda tuuvalet tablosu kuullandim çok faydasını gördüm
S

Sevda K.

4 Ağustos 2026 10:00
Şilan
Merhaba öncelikle sabiirrli olun böyle kaçırmalar uzun süre olabilir ben kızımda bii haftada hallolur zannettiigim için onu çok yipratttim ve sürecimiz zor geçti bilmiyordum gece kaçırmalara gelince uyuduktan bı iki saat sonra çişe kaldırın ben 3.5 yaşına kadar öyle yaptım
Çevremde çoğu kişi gece kaldırmamam gerektiğini söyledi aslında
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir