Gece İdrar Yapmama

139 görüntüleme
Sinem T.

Sinem T.

19 Ocak 2026 05:22
Merhaba,

Bebeğim 6.5 aylık. Bu gece tam 6 saattir idrar yapmadı. Hala bekliyorum hiç uyumadım. Normal midir bu durum ?
E

Eda D.

19 Ocak 2026 08:04
14 aylık olduk ama hiç saat tutup dikkat etmedim nedentakip etme gereği duydunuz yada daha önce dikkat etmediniz oluyordur illaki yapmadığı bazen gece mama için uyanmadiğında bizimde sabah çişli bez olmuyor
E

Ebru S. ..

19 Ocak 2026 09:37
Keşke nöbet tutmasaydiniz benimkide 5 aylık geceleri pek çiş yapmiyor ama sabah dop dolu bir bizle uyaniyor
Sinem T.

Sinem T.

20 Ocak 2026 17:09
Ebru Sevi̇m
Keşke nöbet tutmasaydiniz benimkide 5 aylık geceleri pek çiş yapmiyor ama sabah dop dolu bir bizle uyaniyor
Bizimki de sabah uyanınca arka arkaya 2-3 kere yapıp dolduruyor bezi. Yani o gün öyle oldu. Ama yine de daha öncesine göre daha az. Bilmiyorum doktora danışmalı mıyım ?
Sinem T.

Sinem T.

20 Ocak 2026 17:11
Eda Dedeoğlu
14 aylık olduk ama hiç saat tutup dikkat etmedim nedentakip etme gereği duydunuz yada daha önce dikkat etmediniz oluyordur illaki yapmadığı bazen gece mama için uyanmadiğında bizimde sabah çişli bez olmuyor
El gıdaya başladık biz . O zamandan beri cc olarak içtiği mama miktarı azaldı. Ben de korkuyorum susuz kalacak diye. O yüzden takip etmeye başladım. Bir de gece kafası çok terliyor. Dehidrasyondan korktuğum için takip etme gereği duydum ve ben bekledikçe çiş yapmadıkça tedirgin oldum. Genel olarak da hala eskiye göre, yani ek gıdaya başlamadan önceki duruma göre bez ıslaklığı az. Gösterge maviye dönüyor ama ele alınca ağır olmuyor bez. Boş gibi oluyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir