Gece Gazlanma Ikınma
99 görüntüleme
H
Hilal T.
8 Aralık 2025 18:04
Merhabalar. Oğlum 18 haftalık4. Ayını bitirdi. İlk doğduğunda çok gazlı bir bebekti gece gündüz uykularımız çok sıkıntılıydı. 2. Ayından sonra bir düzene girmişti 7 -8 saatlik kesintisiz uykuları vardı. 3,5 aylıktan itibaren uykuları aşırı bölünmeye başladı. Uyku gerilemesi oldu geçecek diye beklerken her gün daha kötüye gidiyor. 10 gündür de gece gazlanması mevcut . Gece bir uyanıyor ıkınarak en az 2 saat gazını çıkarmaya uğraşıyorum masajlar pozisyonlar… gazı çıkıyor ama bu sefer de geri uyutamıyorum. Neden oluyor nasıl çözerim hiç bilmiyorum ama gerçekten yorucu bir durum. Gündüz gazlanmayan çocuğa gece ne oluyor da gaz dancısından 2 saati ağlayarak ıkınarak kıvranarak geçiriyor olabilir?
I
Irem
8 Aralık 2025 18:07
biz 6 aylığız durum bizde de aynı doktora gittim ama hastalık sebepli değil ya emzirirken çok yutuyor ya da çıkaramıyosunuz dedi çözemedim hiçbir şekilde
Ş
Şeyma ..
9 Aralık 2025 12:46
Merhaba 5 bucuk aylıkkızım, doğduğundan beri asiri gazliydi krize giriyodu. 4. Ayda gecer dediler geçmedihala cok gazlı uyutuyorum 5 dkka sonra uyaniyor gazdan gece surekli tepiniyor, gazini kendisi cikaramiyor, doktor kendisi bu ayda cikarabilmeli demisti. Bizde ayrıca az kilo alimi cok kusma ve kakada mukus da var alerjikbebek dendi bagirsak tepkili coklu besin alerjisi sıkıbi diyet verdi diyetisyen cok büyükdeğişim olmadi ama daha yeni başladık. Eger sizde de bu belirtiler varsa alerji bölümüne gidebilirsiniz.