Gece Emzirmeyi Nasil Bırakıcam

177 görüntüleme
A

Ayça Ö. ..

15 Haziran 2026 21:58
Artık ise başlayacağım için 22 aylık kızımın emmeyi kesmesini istiyorum ama vermediğim zaman cok fazla ağlıyor gündüz bir şekilde yemekle oyalanıyor fakat gece uyumuyor. Üstelik şuan hasta olduğum için antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Meme yara oldu gitti dedik ama 1 saate yakin ağlayınca vermek zorunda kaldim ne yapabilirim?

Su teklif ettim ama onuda kabul etmiyor.
J

Jale K.

16 Haziran 2026 00:18
Merhaba ben geceleri emzik gıbıydım artık bıyerden sonra bırakmak gerekıyordu.bı gece uykuya gecerken ona meme dınlenecek sabah uyandıgında sana sut verebılmek ıcın oda uyuyacak gıbı bıseler anlattım agladı.gece uyandı agladı falan ama zamanla alıştı sizin nekadar aglasada kararlı olmanız gerekıyor cok zor oluyor dayanamıyor ınsan bılıyorum.aglayınca meme verdı bıdaha yok dedıklerınde yıne aglarım daha cok aglarım yıne verır dıye kodluyor kafasında
A

Ayça Ö. ..

16 Haziran 2026 00:55
Benimki emzik gibi değil ama uyanıyor bazen 9 da yatıyor sabah 3 gibi uyaniyor bazende 2 saatte bir neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum gerçekten
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir