Gece Emzirmeyi Nasıl Bırakabiliriz
79 görüntüleme

Betül B. ..
11 Şubat 2026 23:28
Bebeğim gece kesintisiz uyunayanlardan gece memeyi kesmek istiyorum özellikle sağlıksal sebeplerden dolayı ne yapabiliriz tecrübeli olanlar lütfen yorumlara
G
Gülcan Ş.
12 Şubat 2026 00:04
Ben ilk başta kaçta kalkıyorsa geri yatırmayı denedim bir saat sonra kalkıyorsa o zaman emziridim mesela 23.00 de kalktı geri yatırın 00.00 da uyandı emzırın uyudu iki saat sonra geri kalktı geri yatırın uyudu 4.00 te kalktı emzırın maksat burda bir gün de kesmek degıl de zaten zor en azından saatlerini bir iki saat ilerleye ilerleye emzirirseniz daha iyi bıraktırırsınız gece beslenmesını biraz zor olacak biz 4. Günde bırakmıştık gece beslenmesini

Betül B. ..
12 Şubat 2026 10:10
Ben ilk başta kaçta kalkıyorsa geri yatırmayı denedim bir saat sonra kalkıyorsa o zaman emziridim mesela 23.00 de kalktı geri yatırın 00.00 da uyandı emzırın uyudu iki saat sonra geri kalktı geri yatırın uyudu 4.00 te kalktı emzırın maksat burda bir gün de kesmek degıl de zaten zor en azından saatlerini bir iki saat ilerleye ilerleye emzirirseniz daha iyi bıraktırırsınız gece beslenmesını biraz zor olacak biz 4. Günde bırakmıştık gece beslenmesini
G
Gülcan Ş.
12 Şubat 2026 20:00
Zamanla o alışacak siz annelik iç güdüsüne kapılıp pes etmeyin ilk günlerde zor olacak çok aglasa da başka yöntem deneyin