Gece Emzirmeyi Kesmek-14 Aylık

68 görüntüleme
D

Deniz T.

3 Aralık 2025 22:51
Merhaba,bebeğim 14 aylık oldu, geceleri ilk birkaç saat güzel uyusa da sonrasındasürekli uyanmaya başlıyor. Heruyku döngüsünde meme istiyor. Emzirmeden uyutamıyorum, sürekli pış pış sallama vs yapsam da uyuyor gibi olsa dakucağımda yatırırken ağlıyor.babasında da aynı şekilde. Emzirmeden uyuması mümkün değil gibi. Gece beslenmesini nasıl kesebilirim. Bu gece o gece diyorum her gece 2 saat uğraşıyorum uykuya dmnmeyşnce yorgunluktan emziriyorum..gerçekten 2-3 gecede alışır mı,emmek istemesin istiyorum..
B

Bahar ..

5 Aralık 2025 00:51
Benim kızımda 14 aylık bizde de gece uykusu yok İlk 2 saat uyuyor sonrası yok hep meme istiyor ben 15 aylıkta memeden kesmeyi düşünüyorum çünkü gün içerisinde sürekli meme istiyor emzik gibi kullaniyor yoruluyoruz ikimizde
L

L P. P.

30 Aralık 2025 18:06
Benimde bebeğimm 14 aylıktı aynı ilk saatler 2-3 saat uyur sonra sabaha kadar saat başı kalkardı sonra bir de kalkınca memeyi bırakmama asla uyumama başladı canıma tak edince ben uyku eğitimine başladım youtube da bir doktorun videolarından yararlanarak. İlk gündüz başladım 2 hafta oldu emzirmiyorum uyurken ne gece ne gündğz. Gece kalkması azaldı baya. Gündüz de uyuması çok uzun sürüyor direniyor ağlıyor ama gece çabuk uyuyor. Bir anda bitirdim yani azalarak vs olmuyor bence. Ağlasa da direnmek lazım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir