Gece Emzirmesi

143 görüntüleme
İ

İnci A.

25 Haziran 2025 17:21
Bebeğim 16 haftalık 9 9.30 arası uyuttuğum zaman gündüz uykusunu da düzenli uyuduysa gece 7 8 saate kadar uyuyor yalnız gittiğim doktor 3 saatte bir emsin gece emmesi gündüz sütüne hazırlık yapar uyandır emzir dedi sizce ne yapmalıyım videolarınızda uyuyanilir dediğinizi biliyorum
Berna K.

Berna K.

25 Haziran 2025 17:33
Bebeğim 8 haftalık bi kere 5 saat bi kerede 6 saat uyanmadı bende dokunmadım açıkçası ama gündüz 2 saatte bir düzenli emziririm. Gündüz düzenli emzirip karnını doyuruyorsanız gece çok uyanmaz sık sık bence
S

Semanur Ş.

25 Haziran 2025 17:34
Kilo alımında sıkıntı yoksa uyandırma bence osman hocada 7-8 saate kadar kesintisiz uyuyabilir demişti çok şanslısın valla benimki yenidoğan gibi 2-3 saatte bir kalkıyor vermeyim diyorum ağzıyla arıyor şaka gibi😆 şuan hiç bozma sen bence
İ

İrem H.

27 Haziran 2025 21:37
Asla uyandirmam yatar uyurum malesef 2-3 saatte bir kalkiyor. Yalniz dikkat edin gogus oyle uyudugunuzda cok dolabilir
Y

Yasemin İ. K.

27 Haziran 2025 21:43
12 haftalık bebeğim, asla uyandırmam gece. Kendi nasıl isterse öyle. Bazen iki üç saatte uyanır bazen 6-7 saat uyur. Kilo alımında da sorun yok. Sizin de kilo alımında sorun yoksa bebeğin uykusunu bölmeye gerek yok bence

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir