Gece Emzirmek İçin Uyandırmalı Mıyım

73 görüntüleme
E

Elif S. ..

6 Ocak 2026 19:31
2.5 aylık bebeğim bazen geceleri 4 5 saat kesintisiz uyuyor. Doğum kilosu 3400 dü şimdi güncel kilosu 4700. Günlük 5 6 dolu bezimiz oluyor. Geceleri emzirmek için uykudan uyandırmalı mıyım?
A

Ayşegül Ü.

6 Ocak 2026 19:37
Hayır uyandırmayın, zaten 4.aydaki auyku gerilemesi bazen 3ayda başlıyor, o yüzden şimdi o da siz de uykunuzu alın.
B

Büşra K. ..

6 Ocak 2026 19:42
Osman Hocanın bu videosu yardımcı olur size 😊
E

Elif S. ..

6 Ocak 2026 19:46
Bu videoyu görmüştüm aslında ama bazı doktorlarda hala uyandırmamız gerektiğiyle ilgili videolar çekiyorlar kafam biraz karışık. Kilosu alt sınıra yakın çok aşırı kilo almıyor gibi ama bez sayımız yeterli 😊
B

Büşra K. ..

7 Ocak 2026 12:47
Bez sayınız yeterli ise doyuyordur her çocuk kilolu ya da zayıf olmak zorunda değil Allah sağlık versin de gerisi halledilir benim kızım 2 buçuk aylıkken 4 saat uyumasına izin veriyordum
A

Aleyna T.

7 Ocak 2026 21:34
Merhaba öncelikle sağlıkla büyütün
Oğlum 3700 doğdu bir aylık olduğundan beridir kilo alımı ve bez sayısı çok iyi olduğundan gece kaldırmıyorum uyku düzeni şöyle akşam 7de yatıyor 11de kaldırıp besliyorum 12de tekrar uyuyor ve sabah 7/8 gibi kalkıyor kendisi acıkınca 2.5 aylıkken 7 kiloydu şuan 3.5 aylık hâlâ aynı düzeni. Anneler dinlenince gündüz çocuklarına ve evine daha iyi vakit ayırıyor bence dinlenin tadını çıkarın 🥹😍

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir