Gece Emzirme Süresi

105 görüntüleme
S

Sevde B. K.

7 Temmuz 2025 21:32
2 aylık bebeğim var doktor kilo alımı iyi dedi. Ama birkaç gündür gece ilk uykusu ben uyandırana kadar sürüyor (3-4) saat. Ben uyandırıp emzirdiğimde tek memeden 5-6 dk emiyor ikinci memeyi asla tutturamıyorum. Yanlış bir durum mu acaba
Z

Zehra B.

7 Temmuz 2025 22:50
Damakları güçlendikçe zamanla daha kısa sürede de memeyi boşaltabilirler takip edip verebiliyorsanız verin yoksa sıkıntı yapmayın bir sonrakinde diğer memeyi verirsiniz
B

Burcu Ö.

8 Temmuz 2025 00:47
Benim bebeğim de yaklaşık 7-8 dakika emiyor 2 ay 20 günlük ama 2 aylıktan beri böyle ben de başta korkmuştum sonra güçlendiği ve doğru emmeyi öğrendiği için daha kısa sürede daha çok çekebildiğini öğrendim. Benim kızım doyunca memeyle oynar gibi yalama hareketleri yapıyor kendi bırakıp ondan sonra zorlamıyorum ben de artık daha fazla zorlarsam içiyor ama sonra kusuyor çünkü
B

Burcu Ö.

8 Temmuz 2025 01:04
Ek olarak tek memeden doyması çok normal, benim kızım da tek memeden besleniyor bir sonraki emzirmemde diğer memeyi alıyor
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

8 Temmuz 2025 07:21
Bebeğinizin kilo alımı güzel ve herşey yolundaysa gece bebeğinizi uyandırmanıza gerek yok kendi ne zaman isterse o zaman beslenebilir. İkinci meme için ısrar zorlama yapmayın kendi kararını kendi versin bebek 👍

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir