Gece Emzirme

170 görüntüleme
B

Bircan G. ..

22 Temmuz 2026 23:40
21 aylık 3 hafta önceye kadar emerek uyurdu gündüz meme duskunuydu 3 hafta önce gündüz emmesi ve emerek uyumayı bıraktık ama gece emmesi devam ediyor nasıl bırakacağımızi bilmiyorum bı kere denedik çok ağladı en son pes ettim önümüzde ki hafta gece emmeyi de bırakmak istiyorum ama korkuyorum
T

Tuba S. D. ..

22 Temmuz 2026 23:49
Benim 15 aylık kızım var. İkinciyi düşündüğüm için bende kesmeye çalışıyorum gece emzirmeyi. Sıcaklar var diye su verince rahatlıyor. Emzirmeyi böyle azaltıyorum. Uyanmadan uyuyor.
H

Hülya B.

23 Temmuz 2026 00:17
Biraz sabırlı olmak gerekiyor. Oğlum 16 aylık ben de ilk önce gündüz emzirmelerini sonra da geceyi bıraktım. Uyandığında ilk meme vermedim suyla veya sallayarak uyutmatı denedim dayanamadığım noktalarda verdim o da gecede 1 veya 2 oldu en fazla. Şu an altıncı gecemiz tamamen kestik ve oğlum da memeye aşırı düşkündü biraz sabırla oluyor merak etmeyin:)
B

Bircan G. ..

23 Temmuz 2026 15:07
Biberon kullanmıyoruz memeyi keselim derken biberona alışmasını istemiyorum su vermek istemiyorum o yüzden
H

Hülya B.

23 Temmuz 2026 17:00
Benim oğlum da hiç biberon tutmadı ve bu süreçten sonra da alışmadı. Sadece avunması açısından deneyebilirsiniz küçük bi şişeyle de olabilir sadece fikir olsun diye söylüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir