Gece Emzirme

87 görüntüleme
Ö

Özlem T.

21 Ocak 2026 13:40
7,5 aylık bebeğim hala hala çok sık uyanıyor emzirmeyi bırakmalı mıyım
F

Fatma B.

21 Ocak 2026 14:00
21 aylık bir oğlum var ve hala çok sık gece emmeye kalkıyor iki gündür emzirmeyi kesmeye çalışıyorum ama çok yorucu nacizane tavsiyem daha fazla size bağımlı olmadan gece emzirmesini bitirmeniz
Azer .

Azer ..

21 Ocak 2026 14:24
Benim bebeğim de 7 aylık gece ıkı üç kere emıyor. Diş çıkarma donemınde olduğu için çok huzursuz,emdiği zaman sakınlesıyor [kıyamıyorum.Gerçekten](kıyamıyorum.Gerçekten) zor evet bende tadım aşamasından tam ek gıdayla beslenmeye geçince bırakmayı istiyorum
Ö

Özlem T.

21 Ocak 2026 14:32

Fatma Başaran

21 aylık bir oğlum var ve hala çok sık gece emmeye kalkıyor iki gündür emzirmeyi kesmeye çalışıyorum ama çok yorucu nacizane tavsiyem daha fazla size bağımlı olmadan gece emzirmesini bitirmeniz

1 yaş beklenmeli mi acaba
Ö

Özlem T.

21 Ocak 2026 14:33

Azer

Benim bebeğim de 7 aylık gece ıkı üç kere emıyor. Diş çıkarma donemınde olduğu için çok huzursuz,emdiği zaman sakınlesıyor [kıyamıyorum.Gerçekten](kıyamıyorum.Gerçekten) zor evet bende tadım aşamasından tam ek gıdayla beslenmeye geçince bırakmayı istiyorum

Alt iki ön diş çıktı. Çok az emip hemen uykuya dalıyor acıkma değil alışkanlık gibi bende kıyamıyorum ama gündüz çok yorucu oluyor uyuyamayınca
F

Fatma B.

21 Ocak 2026 15:01

Özlem T

1 yaş beklenmeli mi acaba

bu anne ve bebeğe kalmış bir durum bana göre açıkçası bende aman gecede emsin bırak dedim ve hem onun uyku düzeni hem benim düzenimiz mahf oldu birde artık alışkanlık olmuştu emzik gibi kullanıyordu beni doymak değil tamamen alışkanlık çocuklarda ki bence gerek yok ama tabi Dr danışmanız daha mantıklı olur.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir