Gece Emzirme
138 görüntüleme
E
Ebru A.
14 Ağustos 2025 03:11
Selamlar bebeğim 19 aylık olacak gece sürekli uyanıp emmek istyr sabah ezanından sonra asla memeyi birakmyr çektiğim an krize gryr ve bundan dolayı aşırı iştahsız hiç birşey yemek istemyr sadece emmek istyr nasıl başa cikacam bu durumla destek olur musunuz ?

Fadile B.
14 Ağustos 2025 04:35
Gece emmesini kesmek istiyorsanız onun yerine bebeği oyalayacak bir şeyler vermelisiniz su verebilirsiniz bence ablam öyle kesti bebeklerinin gece emmesini bir iki gece zorlandı bayağı bir zorlandı ama sonra bebekler alıştı

Fadile B.
14 Ağustos 2025 04:36
Zaten ister istemez sütü yavaş yavaş bırakınca iştahı da açılacaktır
E
Ebru A.
14 Ağustos 2025 11:26
Anlıyor su verdiğimde ve çığlık çığlığa kendini yerlere atyr asla durduramyrm anlatmaya çalışıyorum ama hiç dinlemiyor
G
Gözde K.
17 Ağustos 2025 07:31
Benimkide 18 aylık gece sürekli emiyor ve ek gıdayıda iyi yiyen bir çocuk yalancı emzik kullanmadığı için hep benimle, vermediğimde kafasına vuruyor çok sinirli krize giriyor o an tanıyamıyorum o derece:) bende 2 yaşına girmesini bekliyorum sabırla sonra hemen keseceğim. Şuan köpek dişleri çıkıyor sonrasındada azı dişleri çıkacak çocuğun derdi olduğu için belkide ağrısı o yüzden şu dönemde memeden kesmenin ona haksızlık olacağını düşündüm ve kıyamadım. Bir süre daha uykusuz gecelerime ve sırt ağrılarıma devam edeceğim. Son olarak yok şu teklif edin diyorlar asla işe yaramıyor ve başka şeylerle bile dikkati asla dağılmıyor
A
Arzu D.
17 Ağustos 2025 15:10
12 aylık emzik hiç emmedi . Beni emiyo doyduğun da da bırakmak istemiyor gündüz neyse ama gece saat başı kalkıp emmek istiyor bıraksın istiyorum artık ama mama vs hiç bir şey tutmuyor ne yapsak bilemedim
E
Ebru A.
17 Ağustos 2025 15:12
Hepimizde aynı sorun var sanırım 😂 bende erken olduğunu düşünüyorum sütten kesmek istemyrm ama bazen insan dayanamayacak noktaya geliyor annelik delilik diye boşuna demiyorlar