Gece Emzirme

163 görüntüleme
Simge P.

Simge P.

3 Ağustos 2025 17:59
Merhabalar, oğlum bu hafta 5 aylık oluyor. Daha öncesinde geceleri 5-6 saate kadar deliksiz uyurken bir süredir iki saatte bir hatta bazen saat başı kalkıp emmek istiyor. Havaların sıcak olması ve çok terliyo olması nedeniyle bende daha sık emmesini istiyorum ama geceleri saat başı kalkıyor olmak çok yorucu hale gelmeye başladı. Acaba bu durum sadece hava sıcaklığından mı yoksa başka bir sebebi olabilir mi ? Böyle bir durum yaşayan var mı acaba ?
Gizem K.

Gizem K.

3 Ağustos 2025 18:03
Merhaba bebeğim 7 ay 20 günlük en başından beri 2 saatte bir emmek için uyanıyor alışkanlık desem değil çünkü tamamen emiyor öyle uyuyor durumu kabullendim artık :) alışkanlık, diş çıkarma gibi durumlarda yaşanabilir bu ikisi yoksa alışkanlık olabilir
Gizem K.

Gizem K.

3 Ağustos 2025 18:04
*hastalık
Simge P.

Simge P.

3 Ağustos 2025 18:07
Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim 🌸
Diş çıkarma ihtimali geliyor benimde aklıma , belki de öyle bir süreç başlıyor olabilir. Alışkanlık konusu da mantıklı geliyor çünkü bazen tam doymadan sadece kısa süre emip geri uyuyor. Sanırım biraz gözlemleyip ona göre hareket edeceğim.
Hilal T.

Hilal T.

3 Ağustos 2025 18:14
Dişleri rahatlatın :)
Simge P.

Simge P.

3 Ağustos 2025 18:18
Evet haklısınız 😊 Peki dişleri rahatlatmak için siz neler yaptınız? Faydasını gördüğünüz bir yöntem varsa ben de denemek isterim 🌸 Paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏
Gizem K.

Gizem K.

3 Ağustos 2025 18:20
Zeytinyağı ve karanfil kürü var o çok iyi rahatlatıyor
Ö

Özlem Y.

3 Ağustos 2025 18:22
Sizin Sıvı alımınız nasil sutunuz azalmış olabilir mi? Belki bebisko doymuyor olabilir mi? Bizimki mama meme karışık gidiyor sürekli doymadı kaygısı var siz yazınca da aklıma o geldi (diş agrisi uyandiriyor desek daha erken gibi)
Hilal T.

Hilal T.

3 Ağustos 2025 18:31
Soğuk sebze meyvelerle damaklarını çok güzel kaşıyorlar. Delikli emzik ucunu delip anne sütü doldurup dondurdum öyle de sevdi. 6. Aya kadar tetagil kullandım . Daha sonra osanit e devam ettim rahatlatıyor. Çok mızmizlanırsa yatmadan önce calpol veriyorum
Hilal T.

Hilal T.

3 Ağustos 2025 18:35
Bir de parmak fıŕça güzelce kaşırsınız bebekte rahatlar
Simge P.

Simge P.

3 Ağustos 2025 18:41
Sadece anne sütü alıyor şuan kilo alımı gayet iyi olduğu için doktor mama başlamak istemiyor. Gündüz 3-4 saatte bir emiyorken gece uyanmaları sıklaşınca bir süredir endişelendim bende açıkcası ama sütümün azaldığını sanmıyorum, çişli bez sayımız yaz ayı olmasına rağmen çok iyi, doktorumuzda emzirme danışmanızda eğer doymazsa huzursuz olacağını, memede uyumayacağını söylemişti bende ona dayanarak başka bir sebep arıyorum sık uyanmalarında
Simge P.

Simge P.

3 Ağustos 2025 18:45
Parmak fırça sipariş etmiştim bende gelir gelmez deneyeceğim. Dediğiniz gibi anne sütünü dondurup verme olayınıda görmüştüm bir yerde onuda deneyeceğim hemen. Rahatlatıcı jeller ve ilaç konusunuda önerdiğiniz markaları bu ay kontrolümüzde doktorumuza soracağım. Çok teşekkür ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir