Gece Emmeyi Bırakamama

257 görüntüleme
T

Tuğçe Ç.

8 Ağustos 2026 05:26
17 aylık bebeğim calışan bir anneyim evde oldugum surecte surekli emmek istiyor yemek yemeyi cogunlukla reddediyor haliyle kilo alimi da az oluyor. Doktorumuz en azndan gece emmesini birakmayi 20 ay civarida emmeyi birakmamizi tavsiye etti. uyumadan biraz once emer sonra beşiğinde pışpışlayarak 8.30 9 da uyur gece emmek icin 2 3 defa kalkıyordu 1 haftadır uğraşıyoruz geceyi bıraktırmak icin ama asla alışamadı cok hircinlasiyor geri adım atıp hic emzirmedim gece bu süreçte ama olmuyor acaba gerçekten acıkıyor mu diye tam buğday ekmeği teklif ettim ve yarim dilim yedi belki fazlasını da yerdi ne yapmam lazim tavsiye eder misiniz
M

MT

8 Ağustos 2026 08:05
Uyumdan önce muz muzlu yoğurt yedirin 20 dk sonra uyutun
T

Tuğçe Ç.

8 Ağustos 2026 08:37
Bu sefer de seker yada refluyle ilgili bir sıkıntı olur mu acaba
M

MT

8 Ağustos 2026 08:39
Tuğçe Çil
Bu sefer de seker yada refluyle ilgili bir sıkıntı olur mu acaba
Muz ve yoğurt hafif şeyler zaten bebiş 17 aylık muhallebi tarzı şeyler sıkıntı olabilir ama genede deneyip gözlemleyin tabi 🥰
T

Tuğçe Ç.

8 Ağustos 2026 08:41
Meliha Taşdemir
Muz ve yoğurt hafif şeyler zaten bebiş 17 aylık muhallebi tarzı şeyler sıkıntı olabilir ama genede deneyip gözlemleyin tabi 🥰
Teşekkür ederim deneyeyim 
R

Rukiye E. Ö.

20 Ağustos 2026 14:37
Tuğçe hanım merhaba gece emzirmesini bırakabildiniz mi ben ilk defa dün gece böyle bir girişimde bulundum bebeğimiz birebir benim oğlumla aynı süteciniz nasıl gidiyor🥲
T

Tuğçe Ç.

20 Ağustos 2026 15:03
Rukiye Engin Örs
Tuğçe hanım merhaba gece emzirmesini bırakabildiniz mi ben ilk defa dün gece böyle bir girişimde bulundum bebeğimiz birebir benim oğlumla aynı süteciniz nasıl gidiyor🥲
Merhaba hic fire vermememize rağmen 2 haftada cok zor bıraktık sabah 5.30a kadar zor duruyor o saatte emziriyorum artik
R

Rukiye E. Ö.

20 Ağustos 2026 15:05
Tuğçe Çil
Merhaba hic fire vermememize rağmen 2 haftada cok zor bıraktık sabah 5.30a kadar zor duruyor o saatte emziriyorum artik
Ya Allah kolaylık versin hem size hem de bebeğinize, ben dün sabaha karsı emzirdim 4-5 civarı onun dısında bu geceden cok korkuyorum. Gündüzleri emiyor mu bebeğiniz hala bir de ek gıdaya ilgisi arttı mı
T

Tuğçe Ç.

20 Ağustos 2026 15:22
Rukiye Engin Örs
Ya Allah kolaylık versin hem size hem de bebeğinize, ben dün sabaha karsı emzirdim 4-5 civarı onun dısında bu geceden cok korkuyorum. Gündüzleri emiyor mu bebeğiniz hala bir de ek gıdaya ilgisi arttı mı
Çalışıyorum o yüzden gunduz cok degil ama aksam uyuyana kadar emiyor ek gıdaya da ilgisi pek artmadı açıkçası aynı düzeyde devam
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir