Gece Emmesini Nasıl Bırakacağız
176 görüntüleme
A
Aleyna G. ..
3 Mayıs 2026 01:33
Kızım 9 aylık gece emmesini nasıl bırakacağız bilmiyorum uyanınca geri nasıl uyutacağım şu an değil belki ama yaşına gelice bıraktırmak istiyorum

Göktenur B.
3 Mayıs 2026 07:13
Sizinle aynı konudan muzdaripiz oğlum dokuz aylık bı Haftadır gece uykusu kalmadi yarım saate bir uyanıp emip geri uyuyor aç olduğundan değil uyumak için memeye ihtiyacı var o yüzden bende nasıl birakicagimi düşünüyorum bı kaç video izledim memede uyumasına izin vermeyip öyle alıştırmak lazımmis anca bu şekilde bırakırlar normalde uzun saaatler uyumasi lazim ama maalesef uyumuyor benimki

Ebru G. ..
3 Mayıs 2026 08:05
Sizinle aynı konudan muzdaripiz oğlum dokuz aylık bı Haftadır gece uykusu kalmadi yarım saate bir uyanıp emip geri uyuyor aç olduğundan değil uyumak için memeye ihtiyacı var o yüzden bende nasıl birakicagimi düşünüyorum bı kaç video izledim memede uyumasına izin vermeyip öyle alıştırmak lazımmis anca bu şekilde bırakırlar normalde uzun saaatler uyumasi lazim ama maalesef uyumuyor benimki
A
Aleyna G. ..
3 Mayıs 2026 08:33
Gerçekten aralıksız nasıl uyuyor bu bebişler 7-8 saat anlamıyorum max 4 saat uyuyor sonra illa kalkıyor bazı geceler saat başı

Göktenur B.
3 Mayıs 2026 14:06
Peki nasıl oluyor hocam aynı konudan bende muzdaripim. Uykulu gözlerle emiyor ister istemez uyuyor, siz denediniz mi çözüm oldu mu?

Göktenur B.
3 Mayıs 2026 14:10
Gerçekten aralıksız nasıl uyuyor bu bebişler 7-8 saat anlamıyorum max 4 saat uyuyor sonra illa kalkıyor bazı geceler saat başı

Ebru G. ..
3 Mayıs 2026 14:41
İnanın uyuyorlar yenidoğan döneminde gece 5 saat uyuduğunu biliyorum ama diş cikarma döneminde herşey alt üst oldu bizimkisi hiç uyumak istemiyor sürekli uyanık kalmak istiyor bende uysun diye emziriyorum ondan alışkanlık yaptı birde bu dönem aç olmasalar bile emince rahatladığını düşünüyorlar ayrılık kaygısı felanda işin cabası keşke 4 saat uyusa gece onada razıyım 1 yaşına kadar gece beslenmesi olabilir en azından 1 defa ama 1 yaştan sonra önerilmiyor

Göktenur B.
3 Mayıs 2026 17:44
Hocam diş ne zaman çıktı sizin

Ebru G. ..
3 Mayıs 2026 17:46
İkinci dişte zorladı mı bizim gece 4 ve üstü uyanış sürekli meme olmadan uyumuyor ve diş olabilir mi
A
Aleyna G. ..
4 Mayıs 2026 08:38
Bizimki de diş döneminde çpk memeci oldu tok olsa bile istiyor 9 aylık
Yükleniyor...