Gece Emmesini Bırakma

222 görüntüleme
Z

Zeynep Ö.

7 Temmuz 2026 00:01
Kademeli emzirmeyi bırakıyorum 16 aylık memede uykuya geçen oğlum var 3 haftadır günde 3-4 emme yapıp uykuya memesiz geçirmeyi öğrettim ama gece emmesini nasıl keserim bilmiyorum. Uyandığında nasıl davranmam lazım bilenler yardımcı olabilir mi
D

Dilek M.

7 Temmuz 2026 00:09
Bizde şuan 17 ayligiz bizde kademeli bıraktık benimki cok emerdi gece asla uyumazdı emmek için 5 dakikada bir isterdi ben birden kesmedim yavaş yavaş bıraktım 10 emdi ise 2 verdim sınır ladım gece sadece yatarken emzirdim gece hiv vermedim su verdim geceleri ama mutlaka bebeğini tok yatir ki gece o acligi aramasın 20 günde hem geceyi hem gündüzü kademeli birakti ama hala [aklına.geliyo](aklına.geliyo) istiyo hasta diyorum goruyo emmek istemiyo
D

Dilek M.

7 Temmuz 2026 00:11
Hala tam olarak unuttu sayılmaz benimki de ama en azından emmiyo istiyo ama emmek için degul alışkanlığı devam ettiği için onuda oyunlar la etkinlik le oyalıyorum bizde en cok su oyunları ise yaradı su oyunları yaptım sürekli top attık icine

Eline kepçe verdim doldur boşalt yapti
Z

Zeynep Ö.

7 Temmuz 2026 00:15
Dilek Mazak
Bizde şuan 17 ayligiz bizde kademeli bıraktık benimki cok emerdi gece asla uyumazdı emmek için 5 dakikada bir isterdi ben birden kesmedim yavaş yavaş bıraktım 10 emdi ise 2 verdim sınır ladım gece sadece yatarken emzirdim gece hiv vermedim su verdim geceleri ama mutlaka bebeğini tok yatir ki gece o acligi aramasın 20 günde hem geceyi hem gündüzü kademeli birakti ama hala [aklına.geliyo](aklına.geliyo) istiyo hasta diyorum goruyo emmek istemiyo
Uykuya geçişi nasıl yapıyor eş zamanlı yatak da ayırdın mı cesaret edemediğim için bir türlü gece uykusuna el atamıyorum bir de çok zorluyorlar mı rahatlamak için kaç gün lazım
D

Dilek M.

7 Temmuz 2026 00:18
Yatak ayırmadım yanımızda park yatakda yatiyo ben ayakta salliyorum genelde 3 gun sadece zor oldu gece salladimiz icin de park yatakda salladim ama 3 gun zorladı gece gündüz den da kolay bence ben gündüz cok zorlandim hala da oyl4 gece cok kalay gecti
Z

Zeynep Ö.

7 Temmuz 2026 00:23
Dilek Mazak
Yatak ayırmadım yanımızda park yatakda yatiyo ben ayakta salliyorum genelde 3 gun sadece zor oldu gece salladimiz icin de park yatakda salladim ama 3 gun zorladı gece gündüz den da kolay bence ben gündüz cok zorlandim hala da oyl4 gece cok kalay gecti
ayy hazır olmak çok önemli yaa hakk desem başlasam bizimki bizimle yattığı için kolay ulaşıyor 😂
D

Dilek M.

7 Temmuz 2026 00:30
Evet o zor oluyo biz hic almadik yanımıza nereye gittim se ben yatağını taşıdım oyle olunca sureklu emme isteği oluyi bebekte ama benim bebeğim zaten uyuyan bir bebek değil emmeyi bitince belki yyur dedim ama oda olmadı eminim sende yaparsın kendine söz ver sadece gerisi sende bitiyo
D

Dilek M.

7 Temmuz 2026 00:31
Ben bi gece de kestim direk gece beslenmesini kendime söz verdim sabret diye çünkü desteğim yok eşimden başka yardım eden yok bunu yapmam lazimdi
Z

Zeynep Ö.

7 Temmuz 2026 00:32
Dilek Mazak
Evet o zor oluyo biz hic almadik yanımıza nereye gittim se ben yatağını taşıdım oyle olunca sureklu emme isteği oluyi bebekte ama benim bebeğim zaten uyuyan bir bebek değil emmeyi bitince belki yyur dedim ama oda olmadı eminim sende yaparsın kendine söz ver sadece gerisi sende bitiyo
Saol vallahi desteğin için inşallah başlayabilirim
Z

Zeynep Ö.

7 Temmuz 2026 00:34
Dilek Mazak
Ben bi gece de kestim direk gece beslenmesini kendime söz verdim sabret diye çünkü desteğim yok eşimden başka yardım eden yok bunu yapmam lazimdi
Bana gelip gidiyorlar bi cinnete gelmem lazım 😂
Z

Zeynep Ö.

7 Temmuz 2026 00:35
Dilek Mazak
İnan ki benim de öyle çok bölününce sabahların da verimli olmuyor tahammül azalıyor sabır sınanıyor hele desteksiz büyümenin zorluğunu yaşayan bilir yaşamayan da akıl verir
D

Dilek M.

7 Temmuz 2026 00:38
Bende ayni şekilim bide taşınma sürecindeyim en zor zamanımda şuan bide 18 ay atagi herseye agliyo kucaktan inmiyor tuvalete bile birlikte gidiyoruz en ama en zor ladım zaman şuan yaaa
Z

Zeynep Ö.

7 Temmuz 2026 00:39
Dilek Mazak
Bende ayni şekilim bide taşınma sürecindeyim en zor zamanımda şuan bide 18 ay atagi herseye agliyo kucaktan inmiyor tuvalete bile birlikte gidiyoruz en ama en zor ladım zaman şuan yaaa
Allahım büyük bu günleri de özleriz kolaylıkla geçer inşallah
G

Gamze G.

7 Temmuz 2026 09:41
Zeynep Öksüz
İnan ki benim de öyle çok bölününce sabahların da verimli olmuyor tahammül azalıyor sabır sınanıyor hele desteksiz büyümenin zorluğunu yaşayan bilir yaşamayan da akıl verir
Ne kadar doğru bir tespit desteksiz büyütme hakkında söylediğiniz👏🏻❤️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir