Gece Emmesi Nasıl Bıraktırılır
155 görüntüleme

Büşra A.
23 Kasım 2025 22:09
Sütten kesmeden gece emzirmeyi bırakmak istiyorum 11 aylık oldu hala geve 3/4 kere uyanıyor emmeden uyumuyor
S
Sena K.
23 Kasım 2025 22:51
16 aylık hala bıraktıramadım 6 aydır uğraşıyorum….:(
A
Ayşegül
23 Kasım 2025 23:16
Benimki de tam olarak 11 aylık ve emerek uyuyor
D
Dilek M.
25 Kasım 2025 11:39
Bizde 13 aylığız emerek uyuyor gecede baya emmekistiyor bende nasıl bırakır diye araştırıyorum bu ara gündüz tek uykuya geçti ama gecede 10-11 e kadar uyutamıyorum birde 2 gündür göğsümü ısırıyor imdat diye bağırıcam az kaldı 😅
F
Fatma Y. ..
25 Kasım 2025 12:12
Oğlum 5 yaş bebekken saatleri kısaltarak başlamıştım en son öğün gece 1 e kadar Dı uykuya dalarken geceler uyumak için karnın tok diye konuşurdum.Uykuya daldığına emin olunca,en az üç kere geceler uyumak için karnın tok diye konuştum.3 te uyandığında sallayarak konuşarak 1 saat daha öteye atıyordum 4 te kalkmaya alışınca 5 e öteledim buşekilde devem ettim süresi bebeğe göre değişir en 9 da yedirip uyutup gece emmesini bıraktırmıştım.1 yaş 9 aylık kızım çok bağlıydı ten temasına,bende kendimi ancak hazır hissettim.Ve ona şimdi başlayabildim.10 gunde 1 kere uyanmaya düştük şükür. Bende yatağın dibinde yatıyorum uyandığında ben yanındayım uykuya devam gece devam ediyor uyumamız lazım diye.2 çocuğumdan bahsettim.çünkü çocuktan çocuğa farkediyor.:)Sancılı süreç ağlıyor nihayetinde siz hazırsanız yapabilirsiniz.Rabbim gücünüzü artırsın sevgili anneler❤️🌼