Gece Emmesi

200 görüntüleme
H

Hamide K.

Premium Üye
11 Haziran 2026 10:00
Bebeğim 8 buçuk aylık ek gıda başladık iki ana öğün bir ara öğün şeklinde devam ediyoruz.

Gündüz uykuları sorunlu kısa gece uykularıda sorunlu az uyansa 6 kere kalkıyor her saat başı emmek istiyor ve korkunç ağlayarak.

Göğsüm dolu hissediyorum ama bu çocuk aç mı doymuyor mu huy mu edindi acaba.

ne yapmam lazım gücüm kalmadı yardım edin
D

Dilan

11 Haziran 2026 10:13
Nasıl uyutuyorsunuz ? Hep emerek uyuyorsa bunun için uyanabilir
H

Hamide K.

Premium Üye
11 Haziran 2026 10:19
Dilan
Nasıl uyutuyorsunuz ? Hep emerek uyuyorsa bunun için uyanabilir
Evet hep emerken uyuyor başka türlü uyumuyor
N

Necibe N. Ç.

11 Haziran 2026 10:21
Emerek uyuduğu için uyandığında yine meme arıyor o yüzden sık uyanıyor nasıl uyutulursa o şekilde gidermiş uyandığında ararmış
D

Dilan

11 Haziran 2026 10:23
Başka bir yöntem bulun evet başta zor oluyor ama bir haftaya kadar alışır kendi kendine uyumayı öğrenmesi lazım ay olarak büyük çünkü artık
S

Seher K.

Premium Üye
11 Haziran 2026 10:45
Merhabalar benim bebeğim de 6 aylık şuan diş etleri kabarmış durumda geceleri sık sık uyanıyor normalde kendi yatağında uyuyordu ama bu diş problemi başladığından beri gece yatağına yatırdığımda hemen uyanıp benimle beraber benim yatağımda emerek uyumak istiyor bunun için ne yapabilirim
H

Hamide K.

Premium Üye
11 Haziran 2026 10:47
Seher Karazeybek
Merhabalar benim bebeğim de 6 aylık şuan diş etleri kabarmış durumda geceleri sık sık uyanıyor normalde kendi yatağında uyuyordu ama bu diş problemi başladığından beri gece yatağına yatırdığımda hemen uyanıp benimle beraber benim yatağımda emerek uyumak istiyor bunun için ne yapabilirim
Aynı yanımda kalmak için yapıyor gibi geliyor diş henüz çıkarmadık ama hazır yerleri gündüz pert ediyor beni gecede haliyle Pert oluyorum direnemiyorum
S

Seher K.

Premium Üye
11 Haziran 2026 11:32
Hamide Kaya
Aynı yanımda kalmak için yapıyor gibi geliyor diş henüz çıkarmadık ama hazır yerleri gündüz pert ediyor beni gecede haliyle Pert oluyorum direnemiyorum
Aynı sıkıntı bende de var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum @Bebek Hemşiresi Hilal

@Fatma Uygur

Bize yardımcı olur musunuz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir