Gece Emmesi

90 görüntüleme
Kübra Ö.

Kübra Ö.

23 Mart 2026 10:40
Merhabalar, 10 aylık bi kızım var. Sadece anne sütü alıyor ne biberon ne mama ne emzik herseye karşı kendisi. Geceleri 5-6 defa uyanıp emiyor ve bu beni gerçekten çok zorlamaya başladı. Ne kendi yatağında yatırabiliyorum ne biberon verebiliyorum :) her türlü fikre açığım:(
İ

İrem

23 Mart 2026 10:43
Ayy tam olarak aynı durumdayım Kübra Hanımcığım hem de bir ay sonra işe başlayacağım dün gece 3 saat uyumadı hatta gündüz uykusuna da memeyle geçiyor ne emzik ne biberon bakalım nasıl alışacak 😔
Kübra Ö.

Kübra Ö.

23 Mart 2026 11:19
İrem
Ayy tam olarak aynı durumdayım Kübra Hanımcığım hem de bir ay sonra işe başlayacağım dün gece 3 saat uyumadı hatta gündüz uykusuna da memeyle geçiyor ne emzik ne biberon bakalım nasıl alışacak 😔
Üf ne yapacağız valla ben de memelerim de belim de isyanda
İ

İrem

23 Mart 2026 12:03
Kübra Özel
Üf ne yapacağız valla ben de memelerim de belim de isyanda
Ya bir doktor sulukla vs de verebilirsiniz diyordu artık onu deneyeceğiz bu hafta bilemiyorum ben de çözüm arayışındayım
Kübra Ö.

Kübra Ö.

23 Mart 2026 12:04
İrem
Ya bir doktor sulukla vs de verebilirsiniz diyordu artık onu deneyeceğiz bu hafta bilemiyorum ben de çözüm arayışındayım
Hepsini denedim kaşık suluk bardak vs meme harici hiç bi yerden içmedi öğürüyor 🤣
İ

İrem

23 Mart 2026 15:09
Kübra Özel
Hepsini denedim kaşık suluk bardak vs meme harici hiç bi yerden içmedi öğürüyor 🤣
Yaa gerçekten mi; yandık 😅
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir