Gece Emmese de Sık Uyanma

279 görüntüleme
D

Damla

22 Ağustos 2026 00:21
Merhaba anneler! Oğlum 10 aylık meme ile uyku bağlantısını kestim gece de en fazla 2 kere kalkıyor fakat aralarda kalkıp oturuyor emekliyor oynuyor ben yatırıp pis pis la geri daldiriyorum bu geçici bir durum mu ne yapmam gerekiyor
H

Hasine K.

22 Ağustos 2026 00:42
Aynı şekilde devam edin zamanla alışır ben de memeyle bağlantısını kesmek istiyorum ama alıştıramadım bu yüzden defalarca uyanıyor meme emmeden de uyumuyor
K

K.Y

23 Ağustos 2026 23:27
Meme ile bağlantıyı nasıl kestiniz acaba
D

Damla

23 Ağustos 2026 23:42
K.Y
Meme ile bağlantıyı nasıl kestiniz acaba
Gün içinde ki beslenmesini ayarladim son akşam yemeğinden 1 saat sonra tok tutacak gece maması yediriyorum yarım saat 1 saat sonra emziriyorum biraz oyalayıp ayağımda salliyorum iki gün ağladı ama kolay alıştı
D

Damla

23 Ağustos 2026 23:43
Hasine Kundir
Aynı şekilde devam edin zamanla alışır ben de memeyle bağlantısını kesmek istiyorum ama alıştıramadım bu yüzden defalarca uyanıyor meme emmeden de uyumuyor
Ayni şekildeydim gece beslenmesini ayarladim ama sık uyanmasını ve besiginde yatmayı alistiramiyorum sürekli bir yenisi ekleniyor
K

K.Y

23 Ağustos 2026 23:45
Damla
Gün içinde ki beslenmesini ayarladim son akşam yemeğinden 1 saat sonra tok tutacak gece maması yediriyorum yarım saat 1 saat sonra emziriyorum biraz oyalayıp ayağımda salliyorum iki gün ağladı ama kolay alıştı
Hımm anladım peki teşekkürler ☺️ sağlıcakla büyüsün 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir