Gece Emmek İçin Uyanmalar Arttı

134 görüntüleme
N

Nur A.

5 Eylül 2026 21:32
Bebeğim 6 ay 10 günlük gece 3 kere kalkıyor emmeye mesela gece 1 sonra 4-5 en son da 6 buçuğa doğru uyanıyor bazen sabaha karşı uyandığı için kucağımda uyutmaya kalkıyorum öneriniz var mı
E

Esra D.

5 Eylül 2026 21:37
Bizimki de 5 ay 10 günlük, emziği düşünce uyanıyor, ve 3 4 kere kalkıyor, üstünü örtmek istemiyor, kısa kol+uzun pijama çorapsız şekilde yatırıyorum, doğru mu bilmiyorum ama üstünü örtünce uyanıyor hemen, fikri yorumu olan yardımcı olursa çok sevinirim 梁
N

Nur A.

5 Eylül 2026 21:40
Esra Demirel
Bizimki de 5 ay 10 günlük, emziği düşünce uyanıyor, ve 3 4 kere kalkıyor, üstünü örtmek istemiyor, kısa kol+uzun pijama çorapsız şekilde yatırıyorum, doğru mu bilmiyorum ama üstünü örtünce uyanıyor hemen, fikri yorumu olan yardımcı olursa çok sevinirim 梁
Ben sadece zıbınla yatırıyorum sıcak diye belki o yüzden uyanıyor olabilir sıcaklıyor olabilir. Emzik versek bir dert vermesek bir dert anlamadım ya
E

Esra D.

5 Eylül 2026 21:43
Nur Acar
Ben sadece zıbınla yatırıyorum sıcak diye belki o yüzden uyanıyor olabilir sıcaklıyor olabilir. Emzik versek bir dert vermesek bir dert anlamadım ya
Evet aslında sadece zıbın ideal ama bacakları üşüyor diye tereddüt ettim böyle deniyim dedim ama şunu biliyorum, bebekler sıcak ortamda daha sık uyanırlar, bugün böyle bı deneyeceğim eğer uzun uyursa sıcaktan diyeceğim
F

Fatma b.

5 Eylül 2026 21:56
Sıcaklarda 0.5 tog uyku tulumu kullanın. Ayrıca o kadar aylık bebeğin üzeri örtülemez bu tehlikeli. Ve Nur Acar bebeğiniz 6 ay 10 günlük ise elbette gece beslenmesine ihtiyacı olabilir bu çok normal 3 - 4 kere emmeye ya da mamaya ihtiyacı olacaktır. 6.5 dan önceki uyanmalarında emdikten sonra geri uyur sanırım sabah 6.5 uyanırsa akşam 18-20 arası uyumuş olması muhtemel. Ayrıca bu aylarda gece uyanmalar da sık görülen bir durum bebek gece gündüz farkını anlayıp uykusunu düzenleyecektir bu aylarda. Bebeğim 8 ay 6 günlük gece 3 kere emer sabah 6 uyanır
E

Esra D.

5 Eylül 2026 22:07
Fatma bdr
Sıcaklarda 0.5 tog uyku tulumu kullanın. Ayrıca o kadar aylık bebeğin üzeri örtülemez bu tehlikeli. Ve Nur Acar bebeğiniz 6 ay 10 günlük ise elbette gece beslenmesine ihtiyacı olabilir bu çok normal 3 - 4 kere emmeye ya da mamaya ihtiyacı olacaktır. 6.5 dan önceki uyanmalarında emdikten sonra geri uyur sanırım sabah 6.5 uyanırsa akşam 18-20 arası uyumuş olması muhtemel. Ayrıca bu aylarda gece uyanmalar da sık görülen bir durum bebek gece gündüz farkını anlayıp uykusunu düzenleyecektir bu aylarda. Bebeğim 8 ay 6 günlük gece 3 kere emer sabah 6 uyanır
Peki çorapsız uyutma konusunda yorumunuz nedir? Bide ayaklarını pat pat yatağa vuruyor uykuya dalmaya çalışırken endişe ediyorum kendini uyandıracak diye
F

Fatma b.

5 Eylül 2026 22:11
Esra Demirel
Peki çorapsız uyutma konusunda yorumunuz nedir? Bide ayaklarını pat pat yatağa vuruyor uykuya dalmaya çalışırken endişe ediyorum kendini uyandıracak diye
Ayaklarını vurması rahatsız olmasından olabilir karın şişliği gaz reflü açlık vs gibi bir şeyden olma ihtimali var ya da sağ veya sol dönmek içindir. Uyku tulumlarının ayak kısmı var. Ne kadar sıcak olsa da uyurken gaz yapabilir. En iyisi uyku tulumudur içiniz de bebeğiniz de rahat eder. 23-25 gibi sıcak derecelerde 0.5 tog altında zıbın sıfır veya kısa kollu giydirin ayak kısımlarını örtün
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir