Gece Emme Saat Aralığı

183 görüntüleme
G

Gözde Ç.

19 Haziran 2025 21:23
Hocam merhaba 11 aylık bebeğim var mama kullanmıyor katı gıda ve emme ile besleniyor gece uyku saatini sabitledik ekstrem bir durum olmadıkça 10-10:30 civarı uykuda oluyor bebeğim ama sabaha kadar 2 3 saatte bir uyanıp meme istiyor başka türlü geri uykuya geçmiyor zira diş vs dicem ama doğduğundan bu güne kadar hiç kesintisiz uzun uyku süresi olmadı açlıktan uyanma söz konusu olabilir mi ? Aynı durumda olanlar var mı acaba ?
V

Vildan Ö.

19 Haziran 2025 21:52
Maalesef biz de aynı durumdayız, geceleri saat başı uyanır mı bir bebek? 6 aylık olduk nerdeyse, aylardır bitecek bu durum diye bekliyorum ama nafile sanırım😩 işkence gibi, daha ben uykuya tam geçmeden o yeniden uyanıyor ve ya sallayarak ya da emerek yeniden uyuyor. Sanırım bir çaresi yok, bebeğin kendi tarzı diye düşünüyor ve kabul ediyorum onu bu şekilde, her kabul ediş az da olsa yükü hafifletir sonuçta😄
K

Kübra B. ..

19 Haziran 2025 22:16
Benim de aynı sorunum var. 6 ayligiz sadece anne sütü ve ek gıda şeklinde gidiyoruz. Geceleri saat başı uyanıyor nerdeyse. Çok yoruyor beni.
D

Dilek K.

20 Haziran 2025 06:31
Bizde 9 aylık olmak üzerdeyiz bir iki güne. 3 saatte bir emmek istiyor ama aslında emmek de değil memeyi ağzından tutmak istiyor. Keşke emmek olsa😂😂😂 bizimki acıkıyor bence çünkü katı gıdayı istemiyor ve az emiyor. Ama siz beslenmesinden eminseniz bence açlık değil aliskanliktir
G

Gözde Ç.

20 Haziran 2025 07:19
Gazıydı uykusuzluğuydu dişiydi ek gıdasıydı derken süreçler bitmedi biz bittik gerçekten büyüdükçe geçecek deselerde her ay bir sürüm güncellemesi geliyor ama iyileştirme adına bir gelişme yok aksine ilerliyor işler sanki 🥲 hayırlısıyla büyütebilelim inşallah bebişlerimizi de Allah büyüktür artık 🙈
G

Gülseren K.

20 Haziran 2025 12:46
Bebekler gece emmeye alışırsa çok sık uyanıyorlar benim kızım da 2 haftadır saat başı uyanıyor. Eğer yeni beslediysem önce emzik verip müzikle uyutmaya çalışıyorum. Bazen uykuya dalıyor gece emme sayısı bu sayede azaldı.
G

Gözde Ç.

20 Haziran 2025 12:50
Sanırım Osman hocaydı instagram sayfasında paylaşımını görmüştüm bu ay grupları için açlıktan uyanmazlar artık diye muhtemelen alışkanlık evet ben bir türlü emziğe alıştıramadım bi nebze de olsa rahatlatırdı belki emzik alsaydı evet o yönden sizin için güzel bir yöntem olmuş sevindim adınıza 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir