Gece Dertleşmesi Bacılarım
90 görüntüleme
E
Elanur Ü.
13 Ocak 2026 21:38
Kızlar biliyorum hepimiz çok yorulduk. Bir yandan bebekler bir yandan ev işleri ve üstüne bir de koca dırdırı :/ Düşünüyorum da ne kadar güçlü kadınlarız biz ya. Her şeyin üstesinden nasıl da geliyoruz.
Allah evlatlarımızı bizlere hayır ve sabır ile büyütmeyi nasip etsin hepimizin gönlüne mutluluk versin ❤️❤️❤️
Bu kutsal annelik dönemde sizi en çok zorlayan ne oldu
Allah evlatlarımızı bizlere hayır ve sabır ile büyütmeyi nasip etsin hepimizin gönlüne mutluluk versin ❤️❤️❤️
Bu kutsal annelik dönemde sizi en çok zorlayan ne oldu
B
Büşra K. ..
13 Ocak 2026 21:42
Amin Elanur Hanım🩷
B
Büşra K. ..
13 Ocak 2026 21:42
Çocukların uykusu yemek düzenleri çevre baskısı çok yoruyor insanı
H
Hlm G.
13 Ocak 2026 21:43
Herhalde lohusalik dönemi oldu. O zamani atlatınca daha geniş açıdan bakıpen ufak şeylerde boğulmamayi öğrendim.( ne kadar öğrendiğim muamma🤭) ama hormonlar mıdır uyum süreci mıdır yoksa evde sürekli bir sirkülasyon vardi sagolsunlar yardımcı olmak için geldiler ama bir boğulma oluyor sanki. Sonra bebis bize biz ona alıştık. Bu alışma hergun güncelleniyor çünkü büyüyor. Simdi 14 aylık oldu bile. Eski fotoğraflara bakınca keske dedikleri gibi tadını çıkarmaya çalışsaydim🎀

Hatice C. ..
13 Ocak 2026 21:50
Amin bacım bana eski bi arkadaşımı hatırlattiniz oda hep bacımlı konuşurdu Allah iyiliğini versin o geldi aklıma bian sorunuza gelirsek bazen uykusuzluk bazen aile fertleri bazen yoğun duygusallık ama olsun Evlatlarımız iyi olsunda biz hepsini hallederiz EvelAllah 🤲♥️☺️
B
Burcuoktay
13 Ocak 2026 22:09
En zoru meme yaralarına rağmen emzirmeeek ağlaya ağlaya emzirdim 🥲🥲