Gece Cok Sık Uyanıyor

217 görüntüleme
E

Esra O.

17 Aralık 2025 03:55
Merhabs 1 aysonra 2 yaş olacağız ama 6 ayından beri yaklasık 1.5 drnedır gecelerı cok sık uyanıyor ve herseferınde mama talep edıyor kılosu fazla vermek ıstemıyorum kesmekte ıstıyorım mamadan ama ne uykuya ne mamaya vsre bulamadım
M

Melike M.

17 Aralık 2025 04:38
Merhaba.Siz her uyandığında mama talep ettiğinde vermeye devam ederseniz bu uuanmaları hiç son bulmaz bunu baştan kabul edin.Örnegin 5 kere uyandıgında 5 indede mama vermek yerine 3 ünde verip 2 sini geçiştirin.Sarılın su verin vs.Ama mama vermeyin.Zamanla mama sayısını azaltarak hiç vermeyin gece boyu.2 yaş artık büyümüş demek gece mama istemesi tuhaf.Dediklerime dikkat edin bakalım degişim olacak mı?
S

Safiye N. Ö. ..

17 Aralık 2025 05:07
Melike mollanın yorumuna katılıyorum her seferinde acıktığı için uyanmaz zaten en iyisi su vermek , sarılmak. Çok sık uyanıyorsa ekran süresine, oda ısısına ve nemine de dikkat etmek gerekiyor
İ

İpek K.

18 Aralık 2025 02:48
Benim bebeğim de 17 aylık ve sürekli uyanıyor o da mama içiyor Böyle değildi ama son 1 haftadır mama içmeden uykuya dalmıyor ben de kesmek istiyorum artık ama benim bebeğim asla kucakta falansakinleşen bi bebek değil
S

Seçil .. K.

18 Aralık 2025 11:02
Sadecebi dönem bu oğlum suan 22 aylık 17-18 ay arası gece 2 saatte bir mama istedi verdim bende hatta o dönem ön iki dişinde küçük siyah lekeler oldu sonrasında kendisi bıraktı ve şuan sadece 1 kez mama veriyorum gece 1 gibi bunuda istediğinde bırakacaktır sadece gece fazla besleniyorsa diş temizliğini yapın lekelenmesin( demir ilacı kullanmıyoruz biz)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir