Gece Cok Sık Uyanıyor
217 görüntüleme
E
Esra O.
17 Aralık 2025 03:55
Merhabs 1 aysonra 2 yaş olacağız ama 6 ayından beri yaklasık 1.5 drnedır gecelerı cok sık uyanıyor ve herseferınde mama talep edıyor kılosu fazla vermek ıstemıyorum kesmekte ıstıyorım mamadan ama ne uykuya ne mamaya vsre bulamadım
M
Melike M.
17 Aralık 2025 04:38
Merhaba.Siz her uyandığında mama talep ettiğinde vermeye devam ederseniz bu uuanmaları hiç son bulmaz bunu baştan kabul edin.Örnegin 5 kere uyandıgında 5 indede mama vermek yerine 3 ünde verip 2 sini geçiştirin.Sarılın su verin vs.Ama mama vermeyin.Zamanla mama sayısını azaltarak hiç vermeyin gece boyu.2 yaş artık büyümüş demek gece mama istemesi tuhaf.Dediklerime dikkat edin bakalım degişim olacak mı?
S
Safiye N. Ö. ..
17 Aralık 2025 05:07
Melike mollanın yorumuna katılıyorum her seferinde acıktığı için uyanmaz zaten en iyisi su vermek , sarılmak. Çok sık uyanıyorsa ekran süresine, oda ısısına ve nemine de dikkat etmek gerekiyor
İ
İpek K.
18 Aralık 2025 02:48
Benim bebeğim de 17 aylık ve sürekli uyanıyor o da mama içiyor Böyle değildi ama son 1 haftadır mama içmeden uykuya dalmıyor ben de kesmek istiyorum artık ama benim bebeğim asla kucakta falansakinleşen bi bebek değil
S
Seçil .. K.
18 Aralık 2025 11:02
Sadecebi dönem bu oğlum suan 22 aylık 17-18 ay arası gece 2 saatte bir mama istedi verdim bende hatta o dönem ön iki dişinde küçük siyah lekeler oldu sonrasında kendisi bıraktı ve şuan sadece 1 kez mama veriyorum gece 1 gibi bunuda istediğinde bırakacaktır sadece gece fazla besleniyorsa diş temizliğini yapın lekelenmesin( demir ilacı kullanmıyoruz biz)