Gece Çok Sık Uyanıyor

248 görüntüleme
F

Feyza Ö.

13 Aralık 2025 19:17
Bebeğim 5 aylık erkek, 8 günde bir kaka yapıyor, sadece anne sütü alıyor, geceleri çok sık uyanmaya başladı, sık uyanmaktan kastım 1,5-2 saatte bir uyanıyor, yani gece 5-6-7 kez uyanıyoruz, gündüz 2 uyku uyuyor, birinde 1 saat diğerinde 2,5-3 saat uyuyor, 2-3 aylıkken daha rahattı gece uykuları, neden bu kadar sık uyanıyor
H

Hümeyra T.

13 Aralık 2025 19:21
Biz de aynı durumdayı geceleri uykusuzluktan delirecek gibi oluyorum iki güne 5.ay bitiyor
F

Feyza Ö.

13 Aralık 2025 19:24
Diş ağrısı mı çekiyor acaba diye de aklıma geliyor, sizinkinin gündüz uykuları nasıl, kaç uyku uyutuyorsunuz gündüz? Bizimki 2 saatte bir 1 saat uyuyordu ama bozuldu bu döngü, ondan mı acaba
I

Irem

13 Aralık 2025 19:24
biz 6 aylığız saat başı uyanıyor ben sorun bizde gibi düşünüyodum ama sanırım bebekler literatüre göre ilerlemiyor bi sorun var ama ne
Aysel K.

Aysel K.

13 Aralık 2025 19:25
4/5 ay arası uyku geriliği olur
F

Feyza Ö.

13 Aralık 2025 19:26
İrem hanım 3 aylıkolunca rahatlarsınız diyorlardı, gittikçe uyku düzeni daha da çok bozuluyor bebişlerimizin
S

Sevda Ö.

13 Aralık 2025 19:45
Biz de 5.5 aylığız sadece anne sütü alıyor.Dediğiniz gibi bizim de gece uyanmalarımız sıklaştı. Okuduğum kadarıyla algısınıdaha açıldığı bir dönem ve gündüz daha çok uyanana maruz kalıp daha fazla yoruluyorlar. Bizimki gibi geç uyuyor ve uyku düzeni tutturamadıysanız siz de muhtemelen bu yüzden. Tabi diş sancıları da eklenince ortaya gece kuşları çıkıyor 😅
B

Beyza K.

13 Aralık 2025 19:57
5 aylığız bizde yaklaşık 2-3 haftadır aynı sorun bizde de var eskiden 1-2 kalkan bebeğim 2 saatte bir uyanıp uykuya çok geç dalıyor diş olabilir diye düşünüyorum bende
B

Bahar Ö.

13 Aralık 2025 20:05
Benım bebegım 9 aylık bende de aynı sorun var gunduz 2uyku yapıyor yarım saat gun ıcınde 1 saat uyuyor ve gece saat bası kalkıyor hıc bır duzelme yok uyku gerılemesı dedım diş dedım halen devam edıyor ne kadar surecek onu da bılmıyorum 🤷‍♂️
İ

İleyy

13 Aralık 2025 20:15
Selamlar bizde 1.5 aydır böyleyiz geceleri saat başı kalkıyor yatağına koyunca kıyamet kopuyor 6 aylığız bu arada
D

Damla E. Y.

13 Aralık 2025 20:18
merhaba gündüz 1 uykusunu max 2saat yatırırsanız gece uyanmaları azalır
D

Damla k.

13 Aralık 2025 20:30
Hee çocuk kendineözeldir tabiki ama gündüz 2 uyku az değil mi? Benim oğlum da 5.5 aylık gümdğz 4-5 uyku yapıyor max 2 saat uyanık kalabiliyor. Sonrasında mızırdanıyor ve uyutuyorum.45 dk 1 saat arası uyıyor uykularında. 8 günde bir kaka yaptığında kıvam nasıl oluyor katı mı
C

Ceren G.

13 Aralık 2025 21:08
Benimkide 5 ay 10 günlük gündüz üçdortkez uyuyor40-50 dakikalarda. İki saat bile uyanık kalamiyor ama sürekli mizirdaniyor benimki uyku istiyor. Uykudan uyanisiyla esniyor gozlerini ovuyor nedendir acaba @Damla kurt
D

Damla k.

13 Aralık 2025 22:05
Dediğim gibi her bebek kendine özeldir benim oğlum 2 saat kalır sizinki 1.5 saat kalır bazıları da 3 saat kalır. O yüzden bebeğinizin işaretlerine göre hareket etmek lazım eğer 1.5 saat sonra uyku sinyali veriyorsa zorlamaya gerek yok yatırın uyusun. Uyumazsa zaten bütün gün huysuz oluyor bide yorgun olduğu için gece uykusu da bölünüyor
F

Feyza Ö.

14 Aralık 2025 05:06
Kakası katı değil, ama normalde her gün yapardı, demir ilacı kabızlık yaptı, kabızlık olunca demiri bıraktık yani biraz ara verdik 1 ay kadar , şimdi Ocean markaya başladık bakalım damla hanım
F

Feyza Ö.

14 Aralık 2025 05:10
Ama gündüz uyku düzenini tekrar tutturmam lazım sanırım, benim bebiş de 2 saatte 1 saat uyku yapardı, gündüz 4 uyku yaptırırdım, o düzen bozuldu yine o düzeni tuttturursam belki gece uykuları da düzelir, diş ağrıları için de zeytinyağı karanfil süreceğim
S

Sevda Ö.

14 Aralık 2025 07:21
@Feyza Öztürk Devletin verdiği demir ilacı kabızlık yapıyormuş diye duymuştum ben de. Biz hiç kullanmadık başladıbir marka kullanıyoruz şükğr kabızlık sorunu yaşamadık. Doktorunuz tadımlara başlayabilirsiniz dedi mi? Başladıysanız belki o da kabızlık yapmıştır
F

Feyza Ö.

14 Aralık 2025 07:30
Yok tadımlara başlamadık daha, sadede anne sütü alıyor , demir ilacını da 3 gündür veriyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir