Gece Çişi Taşıyor
124 görüntüleme
A
Aslı
30 Mart 2026 22:08
Üç farklı marka denedim büyük bez de taktım illa her gece çişi taşıyor 4 numara kullanıyoruz gece 1 kere değiştirmem gerekiyor değiştirmeyince taşıyor gece 3-4 kere emiyor 7.5 aylık oldu neredeyse son bir aydır her gece çişi taşıyor; taşınca değiştirince uyanıyor taşmadan değiştirmem gerektiğinde yine uyanıyor artık bu döngüden çıkmak istiyorum
B
Beyzanur Ş. S.
30 Mart 2026 22:11
17 aylık oldu ve maalesef hâlâ bu döngüdeyim. Emmek için uyandığında bezi dolduysa hızlıca değiştirip emzirip geri uyutuyorum anca. Gece kullanmak için daha kaliteli büyük numara bez de aldım hâlâ da onu takıyorum sadece geceleri ama yetmiyor
A
Aslı
30 Mart 2026 22:15
17 aylık oldu ve maalesef hâlâ bu döngüdeyim. Emmek için uyandığında bezi dolduysa hızlıca değiştirip emzirip geri uyutuyorum anca. Gece kullanmak için daha kaliteli büyük numara bez de aldım hâlâ da onu takıyorum sadece geceleri ama yetmiyor
B
Beyzanur Ş. S.
30 Mart 2026 22:17
Aslında bu kadar çok emmese çişini taşmayacağını düşünüyorum ama çok uyanıyor ve dediğiniz gibi emmeden geri uyumadığı için çok fazla beslenmiş oluyor bu da bizi bu çiş taşma döngüsüne sokuyor herhalde

Feyza Ö.
30 Mart 2026 22:32
Gece için sadece prima kullansanız, biz de de çişi taşıyordu geceleri ara ara, bez markasını değiştirdik
A
Aslı
30 Mart 2026 22:34
Gece için sadece prima kullansanız, biz de de çişi taşıyordu geceleri ara ara, bez markasını değiştirdik
S
Sümeyra
30 Mart 2026 22:36
Bizde molfixe geçince bu sorunu çözdük

Fatma A. U.
30 Mart 2026 23:01
Slepy kullanıyoruz bizde taşma yaşadık gece bir defa değiştiriyorum sorunu öyle çözdük
F
Feyza A.
30 Mart 2026 23:03
Allah başka dert vermesin bacım
Ş
Şule ..
30 Mart 2026 23:49
Geceleri bir büyük boy bez takıp yatırabilirsiniz

Latife K.
31 Mart 2026 00:32
Bende bir süredir bunu yaşıyorum. Bazen değiştirip sabaha karşı [2.de](2.de) taşıyor. Şey derlerdi gece üşüdüğü için bezi taşar. Bir süre takip ettim. Bazen çift bez falan taktım ama dedikleri gibi. İster istemez dalgın uykuya daldığımda bazen üstü açık kalıyordu o gecelerde bez taşıyordu. Ya da banyo yaptığı gece bezi taşıyordu. Ama üşümezse tasma yapmıyor. Bu arada bebeğim gece hiç kalkmadı dediğim gün 5 kere kalkan bir çocuk ve her seferinde emerek Dalıyor
Yükleniyor...