Gece Çiş Yapmıyor
269 görüntüleme
A
Azime ..
24 Haziran 2026 09:41
Bebeğim bugün 46 günlük dün gece emmesine rağmen 6-7 saat çiş yapmadı sadece arada bezini açtığımda çok az çiş yaptı daha önce 2 kere daha olmuştu ama 3-4 saat kadar sürmüştü bu sefer çok uzun sürdü tedirgin oldum benzer bir durum yaşayan var mı?
Ç
Çağla Y.
24 Haziran 2026 10:01
Benim bebeğim 3 aylık aynı şekilde emmesine rağmen çok çiş olmuyor eskisi gibi benim çevremdekiler sıcaklar geldi artık terliyor dediler ama doktoruna sorucam tabi ki
H
Hatice A.
24 Haziran 2026 10:12
Benim oğlum 3 günlükken 22-23 saat hiç yapmamıştı. Hemşire 1,5 güne kadar bekleyin sonrası sıkıntı olur öncesinde endişelenmeyin demişti. Ama siz yinede 2 ay muayenesinde bi hekiminize danışın
B
Buse Y.
24 Haziran 2026 13:24
Sıcaklardan kaynaklı olabiliyor fazla kıyafet terlemeye yol açıyor vücut sıvıyı ter yoluyla atıyor. Aynı durum benim de başıma gelmişti ama sonradan da farkettim ki süt miktarımda azalma da olmuş meğerse bebek emiyor fakat boş memeyi bunu farketmem üç günümü aldı malesef çünkü gündüzde bezleri dolu dolu alamıyordum. Eğer gündüz de bez ile ilgili problem yaşıyorsanı süt arttırma uygulamaları yapmalısınız bence.
A
Azime ..
24 Haziran 2026 13:30
Sıcaklardan kaynaklı olabiliyor fazla kıyafet terlemeye yol açıyor vücut sıvıyı ter yoluyla atıyor. Aynı durum benim de başıma gelmişti ama sonradan da farkettim ki süt miktarımda azalma da olmuş meğerse bebek emiyor fakat boş memeyi bunu farketmem üç günümü aldı malesef çünkü gündüzde bezleri dolu dolu alamıyordum. Eğer gündüz de bez ile ilgili problem yaşıyorsanı süt arttırma uygulamaları yapmalısınız bence.
A
Azime ..
24 Haziran 2026 13:31
Benim oğlum 3 günlükken 22-23 saat hiç yapmamıştı. Hemşire 1,5 güne kadar bekleyin sonrası sıkıntı olur öncesinde endişelenmeyin demişti. Ama siz yinede 2 ay muayenesinde bi hekiminize danışın
A
Azime ..
24 Haziran 2026 13:31
Benim bebeğim 3 aylık aynı şekilde emmesine rağmen çok çiş olmuyor eskisi gibi benim çevremdekiler sıcaklar geldi artık terliyor dediler ama doktoruna sorucam tabi ki
B
Buse Y.
25 Haziran 2026 07:35
Tek kat kısa kollu tulum giydirerek yatırıyorum ama yine de ince müslinle kundak yapıyorum gece nasıl giydirmem gerektiğini hala oturtamadım çok gazı olduğu için ince giydirmekten de korkuyorum. Gündüzleri ıslak bez alıyorum ama ben de sütüm azaldı mı diye düşünüyorum, çok hızlı emmemesine rağmen 10-15 dkda göğüsteki süt akışı bitiyor kontrol ettiğimde ve sürekli meme istiyor. Siz sütünüzü nasıl arttırdınız?
Bestlak damla
Promalt
Solgar b12
İmom latte
humana anne çayı
Isırgan otu çayı
bunları uzunca bir süre kullandım malesef
Tabi düzenli beslenme su ve uyku
Ne kadar sık emerse o kadar sütünüz artar
pompanız varsa bir kaç gün düzenli sağımıda öneririm
Pompası olmayan anne bilemiyor tabi süt miktarını onuda bebeğin kilosu belirler
İnşallah bebişiniz güzel kilolar almıştır
A
Azime ..
25 Haziran 2026 10:39
Yani sütünüz belki azalmış belki akışı yavaşlamış olabilir.
Bestlak damla
Promalt
Solgar b12
İmom latte
humana anne çayı
Isırgan otu çayı
Bestlak damla
Promalt
Solgar b12
İmom latte
humana anne çayı
Isırgan otu çayı
M
Merve T.
29 Haziran 2026 20:25
Havalar çok sıcak olduğu icin terle su kaybediyordur diye [düşünüyorum.Olabildigince](düşünüyorum.Olabildigince) serin tutun çok giydirmeyin,ve sık sık emzirin derim.
A
Azime ..
29 Haziran 2026 20:27
Havalar çok sıcak olduğu icin terle su kaybediyordur diye [düşünüyorum.Olabildigince](düşünüyorum.Olabildigince) serin tutun çok giydirmeyin,ve sık sık emzirin derim.
Yükleniyor...