Gece Çığlık Çığlığa Sık Sık Ağlaması

298 görüntüleme
F

Fatmanur A. ..

26 Temmuz 2026 22:20
Geceleri sürekli aglayarak uyanıyor bazen kucağımda susmuyor bazen susuyor bazen bekliyorum sakinlessin diye minik minik sesleniyorum buradayım diye ama olmuyor 14 aylık uykusuzluk beni [bitirdi.Ayni](bitirdi.Ayni) zamanda yemekte aşırı seçici ve yemek istemiyor [hicbirseyi.Sadece](hicbirseyi.Sadece) anne sütü aldı en baştan itibaren mama hiç içmedi halen anne sütü alıyor.
S

Sultan A.

26 Temmuz 2026 22:25
Benim oğlumda öyleydi aglaması sakinleşmemesi ekrana bağlıydı tv izliyordu. Gece sık uyanmasıda anne sütü aldığı içindi gecede emmek istiyordu gece beslenmesini tamamen kestik ekranıda hayatımızdan çıkardık tamamen. Faydasını çok gördük hem daha erken saatte uykuya dalıyordu hemde gece sadece su için kalkarsa bir yada iki defa kalkıyordu bazense hiç kalkmıyordu.
F

Fatmanur A. ..

26 Temmuz 2026 22:27
Biz henüz hiç ekran vermedik TV veya telefon hiç bilmiyor. Ama 8-9 tane diş cikardi onunda etkisi vardır diyorum. Yani sıra birde 4-5 tane dişinin de uçları beyaz. Dediğiniz gibi gece beslenmesini kesmek istiyorum bende yatmadan önce ekstra tok tutsun diye birsey yediriyor musunuz anne sütü dışında
S

Sultan A.

31 Temmuz 2026 13:57
Akşam uykudan 1 saat önce falan yemek yediriyorum anne sütünü bıraktık biz
Ş

Şuheda T.

5 Ağustos 2026 13:33
Sultan Atlı
Benim oğlumda öyleydi aglaması sakinleşmemesi ekrana bağlıydı tv izliyordu. Gece sık uyanmasıda anne sütü aldığı içindi gecede emmek istiyordu gece beslenmesini tamamen kestik ekranıda hayatımızdan çıkardık tamamen. Faydasını çok gördük hem daha erken saatte uykuya dalıyordu hemde gece sadece su için kalkarsa bir yada iki defa kalkıyordu bazense hiç kalkmıyordu.
Gece beslenmesini nasıl kestiniz tavsiyeniz var mı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir