Gece Burun Akıntısı
81 görüntüleme

Ebru K.
26 Şubat 2026 00:06
Merhaba kızım 13 aylık pazartesi günü bexsero ve nimenrix son dozlarını oldu hafif ateş ile bugüne geldik hep aşıya yordum ama akşam üzeri burun akıntısı,hapşurma ve öksürük eklendi 21:00da gece uykusuna geçtik fakat akıntısından uyuyamıyor uyutmadan önce banyo rutinimizden sonra sf ile burnunu temizledim aspiritör ile de çektim ama aşırı huysuz çok akıyor denedim çekmeyi sevmiyor hiç ağlıyor çok ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz hiç böyle bişey yaşamadık şimdiye kadar
Z
Zlyh z.
26 Şubat 2026 00:28
Bu durumda burun temizliğini yapıp , akıntı geniz e gitmemesi. İçin hafif yükseklikte yastık ve oda ısısı 22/23 civarı nem 50 olursa daha rahat uyuyabilir . Arkaya akınca öksürüğü tetikliyor. Akıntı şeffafsa çok endişelenmeyin üst solunum enfeksiyonu burun temizliği ile 3/5 içinde geçiyor. Sağlıkla büyüsünler

Ebru K.
26 Şubat 2026 00:38
Bu durumda burun temizliğini yapıp , akıntı geniz e gitmemesi. İçin hafif yükseklikte yastık ve oda ısısı 22/23 civarı nem 50 olursa daha rahat uyuyabilir . Arkaya akınca öksürüğü tetikliyor. Akıntı şeffafsa çok endişelenmeyin üst solunum enfeksiyonu burun temizliği ile 3/5 içinde geçiyor. Sağlıkla büyüsünler

Betül ..
26 Şubat 2026 00:50
Nebülizatör ile sf verebilirsiniz.Burnun akması çok iyi aslında en azından genzine akmaz ve burun tıkanmaz

Betül ..
26 Şubat 2026 00:52
Onun dışında bal,ıhlamur çayı,portakal suyu verebilirsiniz

Ebru K.
26 Şubat 2026 01:07
Onun dışında bal,ıhlamur çayı,portakal suyu verebilirsiniz

Betül ..
26 Şubat 2026 01:26
Bize de doktorumuz önermişti.Onun dışında yastığı hafif yüksek yapın.Ve alt silme pamukları ile silin burnunu.Ekstradan hep burnu kremleyin tahriş olmasın 🙏🏻 Umca gribal şurup öneririm bitkisel

Ebru K.
26 Şubat 2026 01:29
Bize de doktorumuz önermişti.Onun dışında yastığı hafif yüksek yapın.Ve alt silme pamukları ile silin burnunu.Ekstradan hep burnu kremleyin tahriş olmasın 🙏🏻 Umca gribal şurup öneririm bitkisel

Betül ..
26 Şubat 2026 01:30
Umca damla kullanmıştık ama pek yaramadı bize malesef şuan çok hırıltılı horluyor sanırım doktora gitmeden olmıcak sizinkisi belki farklıdır kullandığımızda 4 aylıktı

Ebru K.
26 Şubat 2026 01:33
Maşallah Allah bağışlasın 🤲🏻 çabucak geçer inşallah sizinde