Gece Bezin Taşması

145 görüntüleme
A

Ayten ..

9 Aralık 2025 07:32
7 ay 21 günlük erkek bebeğim, sünnetli . Geceleri bezinden çişi cıkıyor , bez dolu değill ama yine de yanlarına çıkmış oluyor , 9,50-10kilo 5 numara sleepy külot bez kullanıyorum acaba küçük mü oluyor yoksa bez mi değişmeliyim bilgisi olan var mı?
S

Selma P.

9 Aralık 2025 07:51
Ben ilk doğduğu andan itibaren sleepy kullandım ve taşma sorunuyla hep karşı karşıya kaldım. Bir çok bez denedim. Molfix babyturco babyme. En son Rossmann da babydream diye bir bebek bezi var tamamen doğal içerikli ve asla sızdırmıyor. Tavsiye üzerine aldım ve çok memnun kaldım. Ama artık bedeni gelmediği için prima aktif bebek kullanmaya başladım.
F

Fatma E. ..

9 Aralık 2025 08:39
Sleepy ve babyturco 1 hatta 1.5 numara küçük benim kızımda 9 kilo yaklaşık ben 6 numara kullanıyorum küçük olmasından dolayı
F

Fatma E. ..

9 Aralık 2025 08:40
Canbebe tam boy onuda deneyebilirsiniz
F

Fc

9 Aralık 2025 09:49
Merhaba bebeğim tam 8 günlük henüz göbek bağı düşmedi molfıc premium 1 numara kullanıyorum ama o bıle büyük göbek bağı tam düşmedıgı ıcın de doğal olarak cırt cırtları alttan yapıştırmak zorunda kalıyorum her seferınde çiş sızmış oluyor ıc zıbınına her yerıne her seferınde kıyafet degıstırmekten yoruldum o da ağlıyor değiştirırken acaba sızdırma tam yapışkanı üstten kapanmadığı ıcın mı oluyor yoksa bez mı büyük ne yapsam lütfen akıl verın
A

Ayla K.

9 Aralık 2025 13:07
Göbek bağının tam aşağısından bağlayıp cırt cırtları da tam göbek bağının altında kalacak şekilde mi bantlıyorsunuz peki
B

Benzegül D.

9 Aralık 2025 13:16
Yenidoğanda molfix ile aynı sorunu ben de yaşadım benim bebeğime de çok çok büyük geldi tesadüfen sleepy getiren oldu sleepy kullanmaya başladım hem bedeni hem göbek bağı oyuntusu tam geldiği için alttan yapıştırmaya gerek kalmadı sızma sorunu da çözüldü
Gizem Ö. E.

Gizem Ö. E.

12 Aralık 2025 18:51
Molfiz pure and soft göbek oyuntusu rahatlık sağlıyor. Bir de goon marka bez türkiyeden çekildi bir numarası migroslarda bulursanız kaçırmayın alın geçen ay inanılmaz ucuzdu sızdırma yapmıyormuş oldukça kaliyeli bir bez, büyük numaraları çokmpahalı. Molfixten memnunum sleepy ile rezil olduk asla!

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir