Gece Beslenmesini Nasıl Azalttınız
59 görüntüleme
N
Nil B.
15 Kasım 2025 05:34
11 aylık 2 saatte bir kalkıyor ve beslenmeden asla geri uyumuyor ağlıyor artık çok yıprandım nasıl azaltacağım bilen var mı 5-6 aylıkken bile 3 -4saatte kalkıyordu iki aydır böyle
H
Hülya A. ..
15 Kasım 2025 07:01
11 aylık bebekler gece kesintisiz 10 saat uyuyabilir diyor doktorlar sanırım sizin uyanıp mama isteme sebebi alışkanlık. Uyandığında su verip uykuya dondurmeyi denediniz mi birkaç gün zorlar sizi ama sonra alışır. Tabi tok olduğundan eminseniz. Benim bebeğim 2 aylikken bıraktı gece beslenmesini ve doktorum ne zman isterse o zman ver gece açlıktan uyanmalar olmaz demişti.
B
Betül K.
15 Kasım 2025 07:49
Bu yaşta bebeklerin beslenme için kalmadığını bilmemiz lazım.
Benim oğlum da aynı şekilde. Anneyi arama,ayrılık korkusu gibi biraürü nedenden dolayı uyanamazlar oluyor. Ve bu süreç geçici 18 aya kadar normal diyor doktorlar da. O yüzden destek alabiliyorsanız destek alınmalı. Yoksa gündüz bebekle birlikte dinlenilmeli.
Benim oğlum da aynı şekilde. Anneyi arama,ayrılık korkusu gibi biraürü nedenden dolayı uyanamazlar oluyor. Ve bu süreç geçici 18 aya kadar normal diyor doktorlar da. O yüzden destek alabiliyorsanız destek alınmalı. Yoksa gündüz bebekle birlikte dinlenilmeli.