Gece Beslenmesini Kesmek
111 görüntüleme
İ
İrem Y. ..
20 Haziran 2025 07:14
Merhabalar ben oğlum 6 aylıkken kendim uyku eğitimi verdim yatağına koyuyorum kendisi uyuyor her uykusunda şuan 11 aylık gece de maks 2-3 kere kalkıyordu geçtiğimiz hafta hastalık atlattık o zamandan beri memeye bağımlı oldu 1 saatte bir uyanıyor gece beslenmesini kesmek istiyorum nasıl yapabilirim?
K
Kübra A.
20 Haziran 2025 08:15
Merhaba uyku eğitimini nasıl verdiniz acaba rica etsem biraz bahsedebilir misiniz
İ
İrem Y. ..
20 Haziran 2025 09:06
Merhabalar ben kucağımda uyutuyordum ilk olarak kucağımda uyutmayi bıraktım ve kendi yatagimda yanımda uyutmaya başladım daha sonra buna kolay uyum sağladığını görünce yanımda uyutmayi da bıraktım uyku saati gelince odaya gittik birlikte üstünü altını değiştik ve kitaplar okuduk ve emziği verip yatağına koydum ilk zamanlar hemen uyumuyordu 10.15 dk mizirdaniyordu bazen ağlıyordu kucağıma alıp sakinleştirir geri koydum ilk üç gün biraz zor gerçekten daha sonra uykuları da çok güzelleşti ve süreleri uzadı taki bu meme olayına kadar eğer eğitim vermeyi düşünüyor iseniz kesinlikle gece beslenmesini de kesmeniz gerekiyor ve uyku saati gelmeye yaklaştığında kısa ve net cümlelerle artık uyku saatimiz bezimizi değişip uyucaz kitabimizi okuyup uyucaz babasına uyku saatimiz artık bay bay gibi uykuyu cagristirdim bizimkisi bu şekilde gerçekleşti tabi arada cildirmalar yanımda uyumalar olmadı mı tabiki ama süreç böyle ilerledi çok ağlasa bile alın sakinlestirin ben burdayim artık uyku vakti diyip koyun bidaha mi ağladı birdaha aynısını tekrarlayın soylemesi kolay uygulaması zor ama sonucu insanı gerçekten mutlu eden bir degisim
K
Kübra A.
20 Haziran 2025 14:44
Çok teşekkür ederim bebeğim 8.5 aylık anne sütü ve ek gıda alıyor . Memede ve hafif sallanarak uyuyor . Diş süreci yanımızda yatmaya alıştı asla beşikte yatmıyor . Umarım dediğiniz gibi yapabilirim çok istiyorum çünkü benimki de 1-2 saatte bi uyanıp meme emip uyuyor alışkanlık tamamen
İ
İrem Y. ..
20 Haziran 2025 18:22
Evet benimde tek problemim şuan bu aslında hiç emmedenbsabaha kadar uyuduğu günler de oluyordu ama araya hastalık girince böyle oldu memede hafif sallanarak ayakta yürüyerek mi emziriyorsunuz
İ
İrem Y. ..
20 Haziran 2025 18:23
Tavsiyem emzirin zaten memede uyumaya alışkın olduğu için mayıstigi sıra uykuya geçmeden yani emziği verip yanınıza alın uyku sersemi belki daha çabuk kabul eder